Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Κυρ. Βελόπουλος: Στα Τέμπη η κυβέρνηση διάλεξε την ατίμωση και τη συγκάλυψη


Στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλώντας στη Βουλή. Ο Κυριάκος Βελόπουλος σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρωθυπουργός χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το «μπάζωμα», τον κατηγόρησε ότι «πάνω στον πανικό του λέει ο ίδιος σαχλαμάρες» και κατέθεσε στα πρακτικά σχετική φωτογραφία με γερανούς στο σημείο. «Είναι άλλο πράγμα να λες ότι κάποιος λέει σαχλαμάρες και άλλο να σαχλαμαρίζεις πάνω σε νεκρούς», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση είχε «να διαλέξει ανάμεσα στην αλήθεια και την συγκάλυψη» και «διάλεξε την ατίμωση και την συγκάλυψη».

Στη συνέχεια αναφερόμενος και πάλι στον πρωθυπουργό και στα περί «υποκομματιδίων», είπε ότι ο ίδιος «έχει καταντήσει τη ΝΔ υποκομματίδιο του Σημίτη. Υπουργοί σημιτικοί, στελέχη σημιτικοί, πολιτική σημιτική».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δήλωσε ότι αναφορικά με τον κ. Κασσελάκη, «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αλληλοκατηγορούνται για τις off shore που φέρονται ότι έχουν οι αρχηγοί τους» και επανέλαβε ότι η πρόταση της Ελληνικής Λύσης «είναι ξεκάθαρη: Να αναλάβουν ανεξάρτητοι ορκωτοί λογιστές τον έλεγχο της κινητής και ακίνητης περιουσίας των πολιτικών αρχηγών, υπουργών, βουλευτών, από την στιγμή που πρωτο-ασχολήθηκαν με την πολιτική».