Hellenic Cypriot Press Agency

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να διασφαλιστεί ότι το Κίεβο είναι μέρος της διαδικασίας και μόνο η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αναγκαίο να υπάρξει επιτέλους εναρμόνιση της Βουλής με την κοινωνία-Τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να καταθέσουν άμεσα πρόταση δυσπιστίας * Δ.Μάντζος-Ν.Παπάζογλου: Τα αποτελέσματα των εκλογών της Γερμανίας «έχουν προφανή σημασία για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης» * Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα ως ζήτημα αρχής στηρίζει την προσήλωση στο διεθνές δίκαιο και καταδικάζει κάθε χρήση βίας έναντι κυρίαρχων κρατών * ΚΚΕ: Ελπίδα για τον λαό της Γερμανίας και όλης της Ευρώπης είναι η δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ να αποκτήσει ριζοσπαστικό αντικαπιταλιστικό περιεχόμενο * Άρειος Πάγος: Στη Δημοκρατία ουδείς, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα, δικαιούται να «τρομοκρατεί» τους δικαστικούς λειτουργούς * Μ. Χρυσοχοΐδης: Αποστολή της Αστυνομίας είναι να διασφαλίσει την ομαλή και ειρηνική διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα * Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να διασφαλιστεί ότι το Κίεβο είναι μέρος της διαδικασίας και μόνο η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αναγκαίο να υπάρξει επιτέλους εναρμόνιση της Βουλής με την κοινωνία-Τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να καταθέσουν άμεσα πρόταση δυσπιστίας * Δ. Κουτσούμπας: Να «βουλιάξουν» οι πλατείες από τα ποτάμια του λαού και της νεολαίας που θα φωνάξουν ξανά «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Αρχιεπίσκοπο Αρμενίων Κύπρου κ.κ. Gomidas Ohanian, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόσωπο της Θρησκευτικής Ομάδας Αρμενίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Vartkes Mahdessian.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025

Αναχώρησαν από δύο ισραηλινές φυλακές λεωφορεία που μεταφέρουν Παλαιστίνιους κρατούμενους

Λεωφορεία που μετέφεραν Παλαιστίνιους κρατούμενους, οι οποίοι απελευθερώθηκαν στο πλαίσιο της συμφωνίας εκεχειρίας στη Γάζα και ανταλλάχθηκαν με ομήρους αναχώρησαν σήμερα από δύο ισραηλινές φυλακές, ανέφεραν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Στο Ισραήλ οι τέσσερις όμηροι που αφέθηκαν ελεύθερες από τη Χαμάς - Ενώθηκαν ξανά με τις οικογένειές τους

Οι τέσσερις Ισραηλινές όμηροι που απελευθερώθηκαν σήμερα στη Γάζα, σε αντάλλαγμα με 200 Παλαιστίνιους κρατούμενους που πρόκειται να απελευθερωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώθηκαν ξανά με τις οικογένειές τους στη χώρα τους, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Έφτασαν στο Ισραήλ οι τέσσερις όμηροι που αφέθηκαν ελεύθερες από τη Χαμάς


Οι τέσσερις Ισραηλινές στρατιωτίνες που αφέθηκαν σήμερα ελεύθερες από την παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς στη Γάζα, έπειτα από 477 ημέρες αιχμαλωσίας, παραδόθηκαν στον ισραηλινό στρατό

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


 

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

 

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


 

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

 

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Στη Βουλή η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας

 


Σε εξέλιξη είναι η ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Η θητεία της νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ολοκληρώνεται στις 13 Μαρτίου 2025.

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 31 Ιανουαρίου

 


Συνολικά 2.377.739.690 ευρώ θα καταβληθούν σε 4.248.510 δικαιούχους από τις 27 έως τις 31 Ιανουαρίου 2025 στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Εκοιμήθη ο ιεραπόστολος των εθνών, Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος


 

Σε ηλικία 95 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος.

Κυρ. Μητσοτάκης για τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο: Η προσφορά του στην Ορθοδοξία είναι ανεκτίμητη

 


Την οδύνη του για την απώλεια του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιου εκφράζει σε γραπτή δήλωση του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η προσφορά του στην Ορθοδοξία είναι ανεκτίμητη.