Hellenic Cypriot Press Agency
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα με επιβολή νέων τραπεζικών κυρώσεων, άλλων κυρώσεων και δασμών στη Ρωσία έως ότου επιτευχθεί μια κατάπαυση του πυρός και μια ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία. * Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατηγόρησε τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν πως είναι «ιμπεριαλιστής» εμφορούμενος από «αναθεωρητισμό», προσάπτοντάς του πως έκανε «αντιστροφή της ιστορίας» συγκρίνοντάς τον με τον Ναπολέοντα *Η ΕΕ δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τις στρατιωτικές προσπάθειες της Ουκρανίας εφόσον η αμερικανική οικονομική βοήθεια δεν είναι πλέον εγγυημένη, υποστήριξε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν * Σφοδρές μάχες στη βορειοδυτική Συρία ανάμεσα σε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της de facto κυβέρνησης και μαχητών «πιστών» στον ανατραπέντα πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ άφησαν πίσω πάνω από 70 νεκρούς * «Όλοι θέλουμε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη μέσω της ισχύος κι αυτό είναι προς το συμφέρον και του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ», είπε αργά το βράδυ αναφερόμενη στον πόλεμο στην Ουκρανία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Stephen Doughty.
Σάββατο 11 Ιουνίου 2016
Κάλεσμα για το 12ο Athens Pride
Κάλεσμα για το 12ο Athens Pride
Διαβάστε περισσότερα
Χιλιάδες πολίτες και μέλη της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν στις Νομαρχιακές Συνελεύσεις
Χιλιάδες πολίτες και μέλη της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν στις Νομαρχιακές Συνελεύσεις
Διαβάστε περισσότερα
Γ.ΒΡΟΥΤΣΗΣ : "Ψευδοδημοκράτες και Σκοταδιστές! Κρύβουν σκόπιμα τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τις μειώσεις που έφεραν στο ασφαλιστικό"
Γ.ΒΡΟΥΤΣΗΣ : "Ψευδοδημοκράτες και Σκοταδιστές! Κρύβουν σκόπιμα τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τις μειώσεις που έφεραν στο ασφαλιστικό"
Διαβάστε περισσότερα
Νεότερες αναρτήσεις
Παλαιότερες αναρτήσεις
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)