Hellenic Cypriot Press Agency

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα με επιβολή νέων τραπεζικών κυρώσεων, άλλων κυρώσεων και δασμών στη Ρωσία έως ότου επιτευχθεί μια κατάπαυση του πυρός και μια ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία. * Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατηγόρησε τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν πως είναι «ιμπεριαλιστής» εμφορούμενος από «αναθεωρητισμό», προσάπτοντάς του πως έκανε «αντιστροφή της ιστορίας» συγκρίνοντάς τον με τον Ναπολέοντα *Η ΕΕ δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τις στρατιωτικές προσπάθειες της Ουκρανίας εφόσον η αμερικανική οικονομική βοήθεια δεν είναι πλέον εγγυημένη, υποστήριξε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν * Σφοδρές μάχες στη βορειοδυτική Συρία ανάμεσα σε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της de facto κυβέρνησης και μαχητών «πιστών» στον ανατραπέντα πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ άφησαν πίσω πάνω από 70 νεκρούς * «Όλοι θέλουμε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη μέσω της ισχύος κι αυτό είναι προς το συμφέρον και του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ», είπε αργά το βράδυ αναφερόμενη στον πόλεμο στην Ουκρανία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Stephen Doughty.

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Εφημερίδα των Συντακτών & το δ/γράφο Τ. Παππά

Όταν σε συνθήκες βαριάς κρίσης δεν υπάρχει ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και δεν καταγράφεται τάση χειραφέτησης των λαϊκών μαζών, όπως και εσείς σημειώσατε, που βρίσκεται το λάθος των κομμουνιστών; Γιατί οι πολίτες δεν σας εμπιστεύονται;

ΣΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΚΛΙΝΕ ΤΟ ΓΟΝΥ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΞΑΝΘΗΣ



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙ ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΙΡΦΑΝ ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ DEB ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Για τον επικείμενο ανασχηματισμό


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Για τον επικείμενο ανασχηματισμό

«Παραιτήσεις, παρεμβάσεις, πιέσεις και παραστάσεις των παιδιών της Πασοκελιάς»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. Γ. ΕΣΟΔΩΝ

Ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου 

Η αποχώρηση του κ. Οικονόμου από τη Δημοκρατική Αριστερά και η ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός μας, κλείνει μια μακρά περίοδο προβληματικών σχέσεων και σαφών αποκλίσεων , τις οποίες επέβαλαν αποκλειστικά προσωπικές επιλογές. Στη δημοκρατία, καθείς επιλέγει το δρόμο του.





ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου


Σήμερα , Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014, απέστειλα στον Πρόεδρο της Βουλής επιστολή ανεξαρτητοποίησής μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ακολούθως δηλώνω και την αποχώρησή μου από τη Δημοκρατική Αριστερά.