Με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη καθορίστηκαν από τις 3 Φεβρουαρίου 2026 και για πέντε χρόνια οι Άγονες Ειδικότητες Στρατιωτικών Ιατρών.
Με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Θανάση Δαβάκη καθορίστηκαν από τις 3 Φεβρουαρίου 2026 και για πέντε χρόνια οι Άγονες Ειδικότητες Στρατιωτικών Ιατρών.
Στη συνέχιση των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, επιμένει το ΚΚΕ, κατηγορώντας παράλληλα την πλειοψηφία της ΝΔ για συνειδητή πολιτική απόφαση να αποφύγει τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών υπουργών της.
Στην Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, παρουσία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο επόμενος προσυνεδριακός διάλογος της NΔ ενόψει του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Μαΐου στην Αθήνα.
«Κεντρικός σκοπός, προφανώς, παραμένει και η αντιμετώπιση του επίμονου προβλήματος της ακρίβειας. Πιστεύω ότι με τη δημιουργία της Ανεξάρτητης Αρχής για τον καταναλωτή κάνουμε σημαντικά βήματα
«Στα Μεστά της Χίου κάθε Καθαρή Δευτέρα γίνεται το έθιμο του "Αγά", ο οποίος "δικάζει" τον κόσμο για παραπτώματα και επιβάλλει ποινές. Ε, σ' αυτό το έθιμο βρήκε πάτημα χθες ένας συνταξιούχος γιατρός (!) για να σκορπίσει ρατσιστικό μίσος
«Δεν τίθεται σε αμφισβήτηση το δικαίωμα του κάθε υπουργού να έχει πρόσβαση στους χώρους των νοσοκομείων. Από την άλλη μεριά, όμως, εδώ έχουμε φτάσει σε ένα άλλο σημείο όπου ο κ. Γεωργιάδης έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα
«H σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΟΙΠ έχει σκοπό να υπενθυμίσει σε όλους μας πως και το 2026 μας περιμένει πολλή δουλειά, με βάση τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες και την ανάγκη η πρόοδος που έχει σημειωθεί έως σήμερα στην οικονομία
Συνάντηση με τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Φόλκερ Τουρκ (Volker Turk), είχε νωρίτερα σήμερα στη Γενεύη ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.
«Σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη των ηγετών της συμμαχίας των προθύμων για την Ουκρανία», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κι έκανε αναφορά σε ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη