Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΝΔ



Συνιστούμε στη ΝΔ λιγότερα συνθήματα, λιγότερα ψέματα, περισσότερο διάβασμα και πιο πολλή δουλειά.

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο του κ. Κεδίκογλου


Για μια ακόμη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίζεται αδιάβαστος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκάθαρες θέσεις που αφορούν σε μια ευρωπαϊκή ρύθμιση για το χρέος με διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του και αποπληρωμή του υπολοίπου με ρήτρα ανάπτυξης.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

«Τα Κυβερνητικά SS προελαύνουν»

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τα νέα στοιχεία της Eurostat 

Η έκρηξη της ανεργίας στην Ελλάδα που καταγράφει η νέα έκθεση της Eurostat επαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη άμεσης αλλαγής πολιτικών. Η κυβέρνηση οφείλει να απορρίψει τις εισηγήσεις για νέα μέτρα στο όνομα των μεταρρυθμίσεων, που οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερη απορρύθμιση την αγορά εργασίας, και να θέσει ως ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας την αντιμετώπιση της ανεργίας, μέσω επιλογών αναπτυξιακού χαρακτήρα που θα οδηγήσουν στην παραγωγικής ανασυγκρότηση της χώρας 

Η Ελλάδα κρατά σταθερά την εξευτελιστική πανευρωπαϊκή πρωτιά στην ανεργία



Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή Β’ Αθήνας και υπεύθυνου ΕΕΚΕ Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) για την ανεργία στις 28 χώρες-μέλη της ΕΕ τον Οκτώβριο του 2013

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση των Ιμίων παρά την απαγόρευση της πορείας από την χούντα του Μνημονίου




Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς στα Ίμια που πραγματοποιείται εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια.

Δήλωση Κώστα Πουλάκη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ



Δήλωση Κώστα Πουλάκη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
και υπεύθυνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης,
σχετικά με τις εκ νέου εξαγγελίες του Υπουργού Εσωτερικών
για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 & ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

CINE ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, REDNOTEBOOK.GR

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις ύβρεις εναντίον αστυνομικών, στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, rednotebook.gr, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το μίσος του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομία και τους αστυνομικούς είναι γνωστό.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την είσοδο και τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:




«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη λαθρομετανάστευση – σύμφωνα και με το ψήφισμα της Νεολαίας του που “θυροκόλλησαν” κατά την εισβολή τους στο γραφείο του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας- είναι “η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών και μεταναστριών που ζουν στη χώρα μας”.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ
ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ & ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΑΤΣΑΡΑ




Να αποφευχθεί η χρονοβόρα διαδικασία κατάθεσης δανειοδοτικού φακέλου των αγροτών – επενδυτών ζήτησαν ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης και η Γεωργία Μπατσαρά από τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΧΑ Α.Ε.






Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εργαζομένων στην Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων & Αναπλάσεις Α.Ε. με εκπροσώπους του ΠΑΜΕ σχετικά με το Σ/Ν του ΥΔΜΗΔ «Διοικητικές απλουστεύσεις-καταργήσεις, συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημοσίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ –ΙΘΑΚΗΣ







Με άδεια χέρια ο κ. Σαμαράς στην κτυπημένη από τον εγκέλαδο Κεφαλονιά!



Δωρεάν κρατική αρωγή και όχι δάνεια ζητούν οι πληγέντες!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΒΑΣ. ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ



ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΒΑΣ. ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ


Το του Μιλτιάδου «τρόπαιον»
Ο κ. Βαρβιτσιώτης αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση στη Βουλή για το Φαρμακονήσι

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ








«Η Κεφαλονιά και οι κάτοικοί της στάθηκαν δυνατοί απέναντι σε ένα σεισμό με μεγάλο μέγεθος και μικρό εστιακό βάθος. Οι αντισεισμικές προδιαγραφές σε κτίρια και υποδομές και η εμπειρία του κόσμου από παλιότερα χτυπήματα του Εγκέλαδου αποσόβησαν τα χειρότερα, μία σαρωτική καταστροφή.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ_ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Α. ΣΑΜΑΡΑ
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ

“Εθνική προδοσία, κατάλυση Συντάγματος



“Εθνική προδοσία, κατάλυση Συντάγματος, διασυρμός Δικαιοσύνης”: Μούγκα αντισυνταγματικού τόξου στις βαρύτατες κατηγορίες Κασιδιάρη

Συνέντευξη του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» και τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.



Θα ήθελα να ξεκινήσουμε τη συζήτησή μας ζητώντας σας να μου αξιολογήσετε την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η χώρα.
Η χώρα δεν έχει βγει από την κρίση και η έξοδος είναι αρκετά μακριά ακόμη. Βεβαίως πρέπει να γίνουν πολλά κι εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να αλλάξει η ασκούμενη πολιτική.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡAΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "REDNOTEBOOK.GR"

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις απειλές εναντίον αστυνομικών στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ rednotebook.gr, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σχόλιο της ΔΗΜΑΡ για τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στην Κ.Ο. της ΝΔ

Η επικοινωνιακή χρήση του όποιου πλεονάσματος δεν μπορεί να συγκαλύψει τα αδιέξοδα των κυβερνητικών επιλογών. Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικών για να ανασάνει η κοινωνία και να λειτουργήσει η οικονομία. Το τελευταίο που έχει ανάγκη είναι η καταβύθιση στην πόλωση, στην οποία, όπως φάνηκε και από τη σημερινή ομιλία του, επενδύει συστηματικά ο κ. Σαμαράς.

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ

Είναι ντροπή για μια ευρωπαϊκή δημοκρατία να αντιμετωπίζει την ειρηνική, κοινωνική διαμαρτυρία με τέτοιο αυταρχισμό. Είναι ντροπή για την κυβέρνηση να προσπαθεί να ποινικοποιήσει αυτονόητα δημοκρατικά δικαιώματα. Προσπαθούν να βαφτίσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία φοιτητών-τριών «τρομοκρατική ενέργεια», δείχνοντας σε τι σημείο είναι ικανοί να φτάσουν.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή αναδίπλωση του κ. Κάρας





Ο κ. Κάρας μπορεί  να μην έχει το σθένος  να «αναιρέσει» όσα συκοφαντικά είπε για τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα, ουσιαστικά όμως παραδέχεται, όπως και ο έτερος συνεισηγητής της τρόικας, ότι του παραδόθηκαν οι αναλυτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο από την κρίση.

Τροπολογία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ, σχετικά με την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας.



Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς, κατέθεσε τροπολογία στο νομοσχέδιο «Δίκαιη ικανοποίηση λόγω υπέρβασης της εύλογης διάρκειας της δίκης, στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια και στο Ελεγκτικό Συνέδριο», αναφορικά με την αναγκαία τροποποίηση του Νόμου 3838/2010 περί απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας.

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ



ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την αισχρή επίθεση της ομάδας Δέλτα σε φοιτητές – τριες μέλη της ΑΡΕΝ

Αναφορά του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Πειραιά και Νησιών Θοδωρή Δρίτσα




Αναφορά του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Πειραιά και Νησιών Θοδωρή Δρίτσα
«Σοβαρές καταγγελίες, ως προς την πρωτοβουλία του ΤΑΙΠΕΔ, να προκηρύξει την πρόσληψη οικονομικού ελεγκτή, για την πώληση της πλειοψηφικής συμμετοχής της Ο.Λ.Π. Α.Ε.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ





«Από χθες προβλέψαμε στην ανακοίνωσή μας ότι ο κ. Σαμαράς μετά το 19ο σημείο του «διορισμού» των 440.000 ανέργων θα επανέλθει και στα 18 σημεία που ποτέ δεν έκανε πράξη.

Νέο θέατρο σκιών από τον υπάλληλο της Μέρκελ



Ο υπάλληλος της Μέρκελ εμμένει στο παραμύθι του πλεονάσματος, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες πεθαίνουν και εκατομμύρια οδηγούνται στην ανεργία. Τα ψέματά του δεν θα αποτρέψουν την εκλογική του συντριβή και ο ελληνικός λαός με την ψήφο του θα ελευθερώσει την Πατρίδα

Καταγγελία Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την απρόκλητη βίαιη επίθεση της ομάδας ΔΕΛΤΑ σε φοιτητές.






Καταγγέλλουμε την απρόκλητη βίαιη επίθεση εναντίον φοιτητών της Αριστερής Ενότητας, της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιούσαν ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι.

ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ






Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με αφορμή τη σημερινή συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης του Προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου για το όνομα των Σκοπίων, εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

ΙΜΙΑ 2014: Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους Ήρωες




ΒΙΝΤΕΟ --     https://www.youtube.com/watch?v=Znsvk0RW8YY

Επί 17 συναπτά έτη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών μετατρέπεται μαγικά στην απέραντη ελληνική λίμνη του Αιγαίου μας.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ







Είναι θλιβερό ο πρωθυπουργός που ηγείται μιας χώρας που βρίσκεται σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση,  να φτάνει στο σημείο να υπερηφανεύεται στον ελληνικό λαό για τις «επιτυχίες» του μνημονίου. 

 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας_ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη σημερινή απρόκλητη επίθεση νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, υπουργού κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ανεργία





Η ανάκαμψη για την οποία έκανε λόγο ο πρωθυπουργός στις χθεσινές εξαγγελίες της κυβέρνησης για την ανεργία, προϋποθέτει πλήρες τσάκισμα της σταθερής και μόνιμης εργασίας, μισθούς στα όρια που προτείνει το ΚΕΠΕ δηλαδή τζάμπα εργασία για τα αφεντικά , δουλειά χωρίς δικαιώματα.

«Η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με κυβερνητικά προεκλογικά πυροτεχνήματα»





Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτή Β’ Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνου ΕΕΚΕ Εργασίας για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού και του Υπουργού Εργασίας για μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας

«Η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με κυβερνητικά προεκλογικά πυροτεχνήματα»

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ






ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: «ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΩΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ»

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν. ΧΟΥΝΤΗ, Ν.ΒΑΛΑΒΑΝΗ, Π. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, Θ.ΔΡΙΤΣΑ






Ερωτηματικά γεννούν οι ψευδείς και συκοφαντικοί ισχυρισμοί του κ. Κάρας σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σήμερα στη συνεδρίαση της επιτροπής με την αντιπροσωπεία του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Κόντρα Παπαδημούλη-Schulz στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης






Παπαδημούλης: « Είστε υποστηρικτής ή επικριτής της πολιτικής Μέρκελ;»
Schulz: «Αν το κόμμα της κ. Merkel με στηρίξει για πρόεδρο της Κομισιόν, δεν θα πω όχι»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ (Κ. Αλατζάς)






ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ (Κ. Αλατζάς)

Υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά




Υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, συνεδριάζει αύριο Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014, στις 12:00 το μεσημέρι, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη με το προεδρείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών.






O πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλης και ο Γ. Μπουλμπασάκος, μέλος του Τομέα Υγείας του κόμματος συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του  Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστα Λουράντο  και με μέλη της διοίκησης.

Δελτίο Τύπου του βουλευτή Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Κοντονή, σχετικά με τις δήθεν δηλώσεις ηγεσίας Αρείου Πάγου



                                         



Ο βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής, τοποθετήθηκε σήμερα ως Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης σχετικά με το νομοσχέδιο για την υιοθέτηση εθνικού ενδίκου βοηθήματος αποζημίωσης  λόγω  υπέρβασης της εύλογης διάρκειας της δίκης. Κατά την τοποθέτησή του αυτήν, δήλωσε τα ακόλουθα:

Δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου





Δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, Βουλευτή Β’ Αθήνας και Υπεύθυνου ΕΕΚΕ Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την Τριμηνιαία Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ





ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ





ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΣΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για την τριμηνιαία έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής.



Η τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου του Προϋπολογισμού της Βουλής επιβεβαίωσε αυτό που η ΔΗΜΑΡ τόνιζε από την πρώτη στιγμή της κρίσης. Εάν η πολιτική δημοσιονομικής προσαρμογής αποσυνδεθεί από την προσπάθεια παραγωγικής ανασυγκρότησης και εάν δεν ενσωματώσει κοινωνικούς στόχους, τότε μπορεί να μετατραπεί από εργαλείο εξόδου από την κρίση σε μέρος του προβλήματος.

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ σχετικά με την ιδωτικοποίηση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε.




Η ΔΗΜΑΡ, έχει ταχθεί κατά της ιδιωτικοποίησης του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε. καθώς το μόνο που εξυπηρετεί είναι το ιδιωτικό μονοπώλιο.

Η πώληση του ΑΔΜΗΕ Α.Ε. δεν απορρέει από καμία μνημονιακή υποχρέωση ή κοινοτική οδηγία.

Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, θα πουν «όχι» στην ιδιωτικοποίηση του διαχειριστή των δικτύων ενέργειας της χώρας.