Hellenic Cypriot Press Agency

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα με επιβολή νέων τραπεζικών κυρώσεων, άλλων κυρώσεων και δασμών στη Ρωσία έως ότου επιτευχθεί μια κατάπαυση του πυρός και μια ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία. * Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατηγόρησε τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν πως είναι «ιμπεριαλιστής» εμφορούμενος από «αναθεωρητισμό», προσάπτοντάς του πως έκανε «αντιστροφή της ιστορίας» συγκρίνοντάς τον με τον Ναπολέοντα *Η ΕΕ δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τις στρατιωτικές προσπάθειες της Ουκρανίας εφόσον η αμερικανική οικονομική βοήθεια δεν είναι πλέον εγγυημένη, υποστήριξε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν * Σφοδρές μάχες στη βορειοδυτική Συρία ανάμεσα σε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της de facto κυβέρνησης και μαχητών «πιστών» στον ανατραπέντα πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ άφησαν πίσω πάνω από 70 νεκρούς * «Όλοι θέλουμε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη μέσω της ισχύος κι αυτό είναι προς το συμφέρον και του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ», είπε αργά το βράδυ αναφερόμενη στον πόλεμο στην Ουκρανία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Stephen Doughty.

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Η “ευαισθησία” για Ρωμανό και η ταυτόχρονη απαγόρευση της ψήφου σε βουλευτές

Η “ευαισθησία” για Ρωμανό και η ταυτόχρονη απαγόρευση της ψήφου σε βουλευτές

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014



ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ  5.30 μ.μ.
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ  ωΡΑ 5.00 μ.μ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ!




ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ!

Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την αρνητική απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου στο αίτημα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού

Μέτωπο αντίστασης και ανατροπής απέναντι στις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές




«Μέτωπο αντίστασης και ανατροπής απέναντι στις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές του αποκλεισμού, της εξαθλίωσης και της απόλυτης φτωχοποίησης των ΑμεΑ»