Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net , θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Για ανανέωση συνδρομών και νέες συνδρομές,πληροφορίες εδώ: e-mail:voulinet@gmail.com

Για ανανέωση συνδρομών και νέες συνδρομές,πληροφορίες εδώ: e-mail:voulinet@gmail.com

Ανακοίνωση μετά την κοινή συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ.

Συνεδρίασαν σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς και η Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, προκειμένου να αποτιμήσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΤΗ ANAΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

Δήλωση του Δημήτρη Γελαλή

Δήλωση του Δημήτρη Γελαλή, βουλευτή Λάρισας και υπεύθυνου φορολογικής πολιτικής της Ε.Ε.Κ.Ε. Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ
για το Ε9 έτους 2014

Πετάνε τα παιδιά μας με το «έτσι θέλω» έξω από το σχολείο

Γονείς που έχετε παιδιά στο σχολείο
Εργαζόμενοι-Εργαζόμενες


Πετάνε τα παιδιά μας με το «έτσι θέλω» έξω από το σχολείο

Στην εαρινή Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας συμμετέχει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας Βίλνιους βρίσκεται από χθες (29 Μαίου) ο Αναπλ. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Εαρινής Συνόδου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΝΑΤΟ οι οποίες θα ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
Βουλευτή Αττικής και υπεύθυνου Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ (Βασ. Λυριτζής – Δημ. Οικονόμου)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ (Βασ. Λυριτζής – Δημ. Οικονόμου)

Αποσπάσματα, συνέντευξης του Δ. Παπαδημούλη στην τηλεόραση του Mega (Δ. Καμπουράκης - Γ. Οικονομέας)

Αποσπάσματα, συνέντευξης του Δ. Παπαδημούλη
στην τηλεόραση του Mega (Δ. Καμπουράκης - Γ. Οικονομέας)

Μόνιμο το απαράδεκτο χαράτσωμα στους αγρότες για την υποβολή αιτήσεων αγροτικών ενισχύσεων του ΟΣΔΕ


Με αφορμή το κόστος υποβολής αιτήσεων αγροτικών ενισχύσεων του ΟΣΔΕ για το 2014 μέσω ΄΄πιστοποιημένου΄΄ φορέα, το οποίο επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τους παραγωγούς, οι Λαρισαίοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γελαλής και Ηρώ Διώτη, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ευ. Βενιζέλος: Καλησπέρα. Με τον Πρωθυπουργό κάναμε σήμερα μία πρώτη συστηματική συζήτηση για το αποτέλεσμα των δημοτικών, περιφερειακών και ευρωπαϊκών εκλογών. Για τα μηνύματα που στέλνουν οι Έλληνες πολίτες, μηνύματα που τα καταλαβαίνουμε πάρα πολύ καλά και τα νιώθουμε. Υποχρέωσή μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των ανθρώπων και να δώσουμε λύσεις σε αυτά που όλοι ξέρουμε ότι είναι τα μεγάλα προβλήματα. Το πρώτο, όμως, ζήτημα είναι με ασφάλεια και σταθερότητα να ολοκληρώσουμε την έξοδο από την κρίση, γιατί αυτό είναι που θα ωφελήσει πρακτικά και πραγματικά κάθε οικογένεια, κάθε Έλληνα, κάθε επιχείρηση και ιδίως τους ανέργους, αυτούς που αγωνίζονται να επιβιώσουν.
Θα αναλάβουμε μία σειρά από μεγάλες πολιτικές πρωτοβουλίες, στις οποίες έχω αναφερθεί κατ’ επανάληψη, στο ίδιο μήκος κύματος κινούμαστε, φυσικά, με τον Πρωθυπουργό.
Επειδή θα με ρωτήσετε για τον ανασχηματισμό, σας λέω ότι και ο ανασχηματισμός, φυσικά, είναι μέσα σε αυτές τις μεγάλες πολιτικές κινήσεις, αλλά όχι αποσπασματικά. Συνδέεται με πολιτικές πρωτοβουλίες. Χρειάζεται μία προετοιμασία, γιατί πρέπει να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του κυβερνητικού έργου, άρα οι ανάγκες της Πολιτείας και της κοινωνίας. Δεν θα γίνει, λοιπόν, με όρους δημοσιογραφικούς, ειδησεογραφικούς, σε δημοσιογραφικό χρόνο, αλλά θα γίνει με όρους πολιτικούς τη στιγμή που πρέπει. 
Δημοσιογράφος: Άρα, μετά τη λήξη της Προεδρίας;
Ευ. Βενιζέλος: Όχι, δεν είναι το κριτήριο η λήξη της Προεδρίας με την τυπική έννοια του όρου, αλλά πάντως, πρέπει να λάβουμε υπόψη και ορισμένες υποχρεώσεις που έχουμε ως Προεδρία.
Ο Πρωθυπουργός απεχώρησε λίγο νωρίτερα, γιατί είχε μία κοινωνική υποχρέωση. Έγινε μετά υπό την προεδρία μου μία σύσκεψη με τον υπουργό Δικαιοσύνης για τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, που είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ζήτημα για όλη την κοινωνία, γιατί καθορίζονται οι όροι διεξαγωγής των αστικών και εμπορικών δικών της Πολιτικής Δίκης. Εκεί θα κινηθούμε με έναν απολύτως συναινετικό τρόπο, σε συνεννόηση στενή και με το Δικηγορικό και με το Δικαστικό Σώμα, αλλά και με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. 
Δημοσιογράφος: Το Eurogroup του Ιουνίου μπορεί να είναι μία ημερομηνία ορόσημο, για παράδειγμα, για τον ανασχηματισμό;
Ευ. Βενιζέλος: Το Eurogroup είναι και αυτό μία από τις υποχρεώσεις της Προεδρίας, για την οποία μιλήσαμε προηγουμένως.
Δημοσιογράφος: Για το πρόσωπο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος συζητήσατε;
Ευ. Βενιζέλος: Όχι, δεν συζητήσαμε εις βάθος. Τα κριτήρια τα οποία θα ισχύσουν, όμως, τα επιβεβαιώσαμε σήμερα.
Δημοσιογράφος: Συζητήσατε για αλλαγή του εκλογικού νόμου και κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών;
Ευ. Βενιζέλος: Συζητήσαμε για όλα τα θέματα, τα οποία περιλαμβάνονται στην προγραμματική συμφωνία. Νομίζω ότι αυτά αρκούν σήμερα. Το μήνυμα είναι πάρα πολύ καθαρό. Καταλάβαμε πάρα πολύ καλά τι μας είπε ο κάθε Έλληνας πολίτης. Ξέρουμε τις προτεραιότητες του Έθνους. Πρέπει το Έθνος να ενωθεί και πάλι γιατί είναι διχασμένο σε λάθος βάση, η οποία έχει ξεπεραστεί. Τι σημαίνει τώρα η διάκριση «Μνημόνιο- Αντιμνημόνιο», αφού θέλουμε όλοι να βγούμε από το Μνημόνιο την κρίση, την επιτήρηση της Τρόικας;  Και πρέπει όλοι μαζί, όλες οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου να συστρατευθούμε για να κάνουμε αυτό.
Δημοσιογράφος: Το ΠΑΣΟΚ θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή στην κυβέρνηση;
Ευ. Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι ένας από τους δύο παράγοντες της κυβέρνησης, εγγυητής σταθερότητας, ο προοδευτικός  πόλος. Για εμάς έχει σημασία το προοδευτικό πρόσημο της κυβερνητικής πολιτικής και η λεγόμενη προοδευτική σταθερότητα που δεν είναι στασιμότητα, είναι κίνηση προς τα εμπρός, αποκατάσταση αδικιών, προστασία των ευπαθών ομάδων και κυρίως ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας.
Σας ευχαριστώ πολύ.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ



ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Κ.Κ.Ε


Η σταθερότητα, την οποία εγγυάται ο πρωθυπουργός είναι η συνέχιση και διεύρυνση της αντιλαϊκής πολιτικής κεφαλαίου και ΕΕ και στις συνθήκες της όποιας ανάκαμψης.

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΗΓΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΟΜΙΛΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΗΓΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,
ΣΤΟΝ ΒΗΜΑ FM (Γιώργος Κακούσης  Δημήτρης Πετρόπουλος) 

Τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης - Πέμπτη 29 Μαΐου, πλατεία Μητροπόλεως, 19:00

Τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης - Πέμπτη 29 Μαΐου, πλατεία Μητροπόλεως, 19:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Συνέντευξη του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real Fm 97,8.

Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Θέλω να ξεκινήσω με την παραίτησή σας και να ρωτήσω για ποιο λόγο οδηγηθήκατε στην παραίτηση; Είστε ο μόνος Πρόεδρος κόμματος που μετά τις ευρωεκλογές υπέβαλε παραίτηση, ενώ δεν είστε ο μόνος Πρόεδρος κόμματος που κατέγραψε απώλειες σε αυτές τις ευρωεκλογές.

Παράνομη και αντισυνταγματική η άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, Χ. Παππά και Ι. Λαγού

Ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε στην σημερινή τοποθέτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής ότι συντελείται έγκλημα κατά της λαϊκής κυριαρχίας, καθώς συνεχίζεται η παράνομη κράτηση χωρίς δίκη και χωρίς στοιχεία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων Συναγωνιστών βουλευτών, του τρίτου σε δύναμη πολιτικού κόμματος της Ελλάδας.

Συνέντευξη του μέλους της Ε.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ. Θόδωρου Μαργαρίτη, στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο.

Για παραίτηση Φ. Κουβέλη:

«Ο κ. Κουβέλης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του κόμματος. Ομολογώ ότι με ψυχραιμία και νηφαλιότητα πρέπει να γίνει μια συζήτηση. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε:

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ για την έκφραση αλληλεγγύης στους λαούς της πρώην Γιουγκοσλαβίας (Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Σερβίας, Κροατίας)

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ για την έκφραση αλληλεγγύης στους λαούς της πρώην Γιουγκοσλαβίας (Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, Σερβίας, Κροατίας) με την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που είναι:

Δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη

Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.
Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΗΝΑΓΟ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ




Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης στην Κάρπαθο για την συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τον ηρωικό θάνατο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του στον ουρανό του Αιγαίου μαχόμενος για την πατρίδα.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΒ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΕΒ

Μίκα Ιατρίδη για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στη Θράκη: «Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στη Θράκη πρέπει να μας θορυβήσει όλους».







«Ως νησιώτισσα που γεννήθηκα, μεγάλωσα και έκανα οικογένεια σε μια ακριτική νησιωτική περιοχή, όπως τα Δωδεκάνησα, εκφράζω την έντονη ανησυχία μου για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών στη Θράκη.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου
Σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του κ. Βορίδη για το θέμα της νομιμοποίησης της κυβέρνησης  σε ενδεχόμενη ήττα στις ευρωεκλογές

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Aπάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ



Αντί μιας σεμνής αυτοκριτικής για το γεγονός ότι άλλα έλεγε το 2009 περί «δυσαρμονίας » και άλλα σήμερα, ο κ. Βενιζέλος υιοθετεί τώρα τη μέθοδο της πολιτικής αλχημείας .

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ έκανε το ακόλουθο σχόλιο:



Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας μάταια να δικαιολογήσει το φιάσκο της εκβιαστικής προσπάθειας εμπλοκής του Προέδρου της Δημοκρατίας στα σχέδια του κ Τσίπρα για διενέργεια εκλογών, συνεχίζει να πέφτει σε γκάφες.

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΣΚ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την είσοδό του στη συνάντηση των Πρωθυπουργών και Αντιπροέδρων κυβερνήσεων, που ηγούνται κομμάτων-μελών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ψοφάνε από θλίψη τα παπαγαλάκια του καθεστώτος - Νέες θεωρίες κομιστή: “Εσωτερικός πόλεμος στην Χρυσή Αυγή”

Ψοφάνε από θλίψη τα παπαγαλάκια του καθεστώτος - Νέες θεωρίες κομιστή: “Εσωτερικός πόλεμος στην Χρυσή Αυγή”
 

Τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης - Πέμπτη 29 Μαΐου, πλατεία Μητροπόλεως, 19:00

Μίκα Ιατρίδη: «Καλή επιτυχία στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων»


Οι Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν από αύριο, σηματοδοτούν για τους υποψήφιους φοιτητές, την αφετηρία μιας νέας πορείας. Η επιτυχία θεωρείται αποτέλεσμα επίπονης, προσωπικής προσπάθειας των μαθητών, με στόχο το καλύτερο μέλλον.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ


O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης -

Τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης - Πέμπτη 29 Μαΐου, πλατεία Μητροπόλεως, 19:00

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του εκπροσώπου τύπου της ΔΗΜΑΡ, Χρήστου Μαχαίρα στο ΒΗΜΑ FM.

Για τις δηλώσεις του βουλευτή, Γρηγόρη Ψαριανού.

Αποσπάσματα συνέντευξης του Πάνου Σκουρλέτη, Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στον REAL FM (Ν. Χατζηνικολάου)



Αποσπάσματα συνέντευξης του Πάνου Σκουρλέτη,
Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,
στον REAL FM (Ν. Χατζηνικολάου)

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ
ΚΑΙ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ


Ο Τσίπρας ζήτησε πρόωρες εθνικές εκλογές από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΟΜΙΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΟΜΙΛΙΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 18ης ΚΑΙ 25ης ΜΑΗ 2014

Μίκα Ιατρίδη για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών: «Η σκληρή πραγματικότητα εξακολουθεί και είναι εδώ, μπροστά μας».

Ρόδος, 26 Μαΐου 2014



«Την Κυριακή οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους μας. Με βάση τα αποτελέσματα, είναι προφανές ότι μπαίνουμε σε ένα νέο πολιτικό πλαίσιο.

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ» ΑΠΟΚΤΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ


Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ» ΑΠΟΚΤΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

Σημεία συνέντευξης του Γραμματέα της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη Γραμμή» με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

 
Σημεία συνέντευξης του Γραμματέα της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη Γραμμή» με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η λαϊκή θέληση αναδείχτηκε πρώτη δύναμη στην Ελλάδα!


Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η λαϊκή θέληση αναδείχτηκε πρώτη δύναμη στην Ελλάδα!
Ας κάνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί και το Μέγαρο Μαξίμου, ότι δεν κατάλαβαν τι έγινε στη χώρα.
Η ριζοσπαστική Αριστερά βγήκε από το κάδρο της αντιπολίτευσης και έρχεται πρώτη στην πανελλαδική αναμέτρηση των ευρωεκλογών.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Γκύζη.



«Οι Έλληνες πολίτες σήμερα κρατούν την πορεία της χώρας στα χέρια τους. Με υπευθυνότητα, με λογισμό, αλλά και με όνειρο, με ελπίδα, αποφασίζουν για το πως θα πορευθεί η χώρα.