Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net , θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Κυβερνητικές πηγές προς ΣΥΡΙΖΑ: Να διαβάζετε καλύτερα τις απαντήσεις του κ.Μαρινάκη στις ενημερώσεις

 


Να διαβάζει καλύτερα τις απαντήσεις του κ.Μαρινάκη» συνιστούν στον ΣΥΡΙΖΑ κυβερνητικές πηγές, με αφορμή την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την στάση του κ.Σπίρτζη στο ενδεχόμενο προανακριτικής.

 

«Συνιστούμε στον ΣΥΡΙΖΑ να μάθει να διαβάζει καλύτερα τις απαντήσεις στις ενημερώσεις πολιτικών συντακτών. Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ο κ. Σπίρτζης κάνει μια κίνηση εκ του ασφαλούς, αφού γνωρίζει ότι δεν θα έχει ποινικές συνέπειες. Και αυτό λόγω του ότι η αλλαγή της επίμαχης διάταξης έγινε μετά το 2019 επί των ημερών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας» επισημαίνουν οι κυβερνητικές πηγές και καταλήγουν:

 

«Εξάλλου και οι "άτυπες πηγές" του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχονται ότι το Σύνταγμα προβλέπει και "την συγκρότητηση επιτροπής παρά την παραγραφή". Κοινώς, η λέξη "κλειδί" είναι παραγραφή στην προκειμένη περίπτωση».