Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Δήλωση της βουλευτού Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου


Δήλωση της βουλευτού της ΝΔ Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για το συνέδριο του κόμματος:

«Η Νέα Δημοκρατία σήμερα ακτινοβολεί πολύ πέρα από τα ιστορικά της όρια. Ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα της ελληνικής κοινωνίας θέλει να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Θέλει να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό και τα ψέματα. Θέλει να σταθούμε και πάλι όρθιοι, νοικοκυραίοι με τις αρχές, τις αξίες και τις παραδόσεις μας. Θέλει να απελευθερώσουμε τη χώρα από την κρίση. Θέλει πίσω την αξιοπρέπειά μας. Θέλει τα παιδιά μας εδώ να ζουν, εδώ να προκόβουν και εδώ να δημιουργούν. Θέλει να κυματίζει όρθια η σημαία μας.
Οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν πολύ καλά ότι η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία είναι ο μόνος τρόπος για να φύγει επιτέλους το δίδυμο του λαϊκισμού και της καταστροφής, Τσίπρας-Καμμένος. Ξέρουν επίσης ότι όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή στον επόμενο πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο πιο σίγουρα θα είναι τα βήματα της χώρας στο "ναρκοπέδιο" που θα αφήσουν πίσω τους.
Από το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, οι άνθρωποι αυτοί ζητούν από εμάς να δεσμευτούμε ότι ενωμένοι θα ξανασηκώσουμε όρθια την Ελλάδα μας».