Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη, βουλευτή Β΄ Αθηνών

Δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη, βουλευτή Β΄ Αθηνών


Δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη, βουλευτή Β΄ Αθηνών, πρώην υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικής εκπροσώπου, δημοσιογράφου, για το συνέδριο της ΝΔ:
   «Στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές και με τον ελληνικό λαό αποφασισμένο να δώσει στην κάλπη την απάντηση στη δημαγωγία και την ανικανότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και αυτό το Συνέδριο θα είναι ένα βήμα ελεύθερου και δημοκρατικού διαλόγου.
   Σ' αυτήν την πορεία, η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλουν όλα τα στελέχη και το σύνολο της κοινωνίας να δώσουν τη μάχη για μια Ελλάδα της Δημοκρατίας και της ευημερίας.
   Και με αυτό το Συνέδριο θα επιβεβαιώσουμε και θα διατρανώσουμε την αξία των ιδεών μας, την προσήλωσή μας στα δημοκρατικά ιδεώδη, τη δέσμευσή μας να αγωνιστούμε υπέρ του λαού και της πατρίδας, την αφοσίωσή μας στην ενότητα.
   Θα στείλουμε το μήνυμα πως έρχεται η ώρα να μπει ένα τέλος σε μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της σύγχρονης Ιστορίας μας. Το βράδυ της Κυριακής θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα της πορείας προς τη νίκη».