Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ν. Παππάς: «Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για την πατριδοκαπηλία επί της Συμφωνίας των Πρεσπών - Ο λαός να τιμωρήσει τους υποκριτές στην κάλπη»

 


"Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για την πατριδοκαπηλία με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών", αναφέρει σε δηλώσεις του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς

και εξηγεί: "Συγγνώμη από τον λαό και από όσους, επειδή είχαν πατριωτικές ευαισθησίες, πίστεψαν ένα κάρο ψέματα, τα οποία ο ίδιος αράδιαζε αγκαζέ με την ακροδεξιά, κάνοντας ακραία σπέκουλα. Να παραδεχθεί ότι ήταν μία επωφελής συμφωνία».

Μιλώντας στον ρ/σ "Παραπολιτικά fm" είπε ακόμη: «Σε αυτή την ιστορική συγκυρία βγαίνουν πολύ κρίσιμα συμπεράσματα. Ο λαός να τιμωρήσει τους υποκριτές και τους πατριδοκάπηλους στην κάλπη και για αυτό το ζήτημα".

Σε ό,τι αφορά τον τομέα της οικονομίας ανέφερε: "Θα φέρουμε πρόταση νόμου για το φορολογικό, όπως φέραμε και για την ακρίβεια, και θα καταθέσουμε και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων για να φέρει η κυβέρνηση της Ν.Δ. το πλήρες κείμενο του μεσοπρόθεσμου που κατέθεσε στην Κομισιόν".