Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Επίσκεψη του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος σε υπεραγορές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων



 

Επιθεωρήσεις σε υπεραγορές πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ξενοφώντος ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων,

προκειμένου να ενημερωθεί για την επάρκεια και την ποιότητα των αγροτικών προϊόντων, κρεάτων και τροφίμων που διατίθενται στην αγορά. Τον κ. Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ξενοφώντος σημείωσε ότι είναι ικανοποιημένος από τη ροή των προϊόντων και βέβαιος ότι θα ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες του καταναλωτή. Όπως ανέφερε, «η σημερινή περιοδεία στις υπεραγορές είναι συμβολική. Παρ’ όλα αυτά, οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους συνεχίζονται εντατικά, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι υπάρχει επάρκεια, ασφάλεια στα τρόφιμα και διασφαλισμένη ποιότητα». Στη συνέχεια, εξέφρασε τις ευχαριστίες τους προς τους Διευθυντές των αρμόδιων Τμημάτων και το προσωπικό τους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν με σκοπό την παροχή στον καταναλωτή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων.

Ερωτηθείς για τις τιμές των προϊόντων ο κ. Υπουργός ανέφερε ότι ο κόσμος γενικά φαίνεται να είναι ευχαριστημένος τόσο με τις τιμές όσο και με την ποιότητα των προϊόντων και ότι το τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι γεμάτο και εορταστικό.