Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Ανακοινωθέν Βουλής των Αντιπροσώπων


 

Ανακοινωθέν Βουλής των Αντιπροσώπων

Με σκοπό την ενίσχυση των παιδικών προγραμμάτων του Κέντρου Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «Το Άλμα», του συνδέσμου «Μοναδικά Χαμόγελα» και του ιδρύματος «Κιβωτός», η Βουλή των Αντιπροσώπων πραγματοποίησε χθες βράδυ εκδήλωση με θέμα «φτιάξε μια καρδιά για μεγάλα άλματα-νερό και χΡώμα», στο πλαίσιο της οποίας φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βουλής.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου εξήρε τη σημασία της αγάπης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, επισημαίνοντας πως όλοι έχουμε ανάγκη από τη θετικότητα, από το πνεύμα των γιορτών και από όλα όσα αυτό αντιπροσωπεύει. «Μέσα από τα δημοκρατικά θέσμια, μέσα από τις συνέργειες υπάρχουν λύσεις, ακόμα και για τις πιο δύσκολες εξισώσεις», τόνισε η Πρόεδρος της Βουλής. Ταυτόχρονα, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της πολιτείας για το πολύτιμο έργο που επιτελούν το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Παιδιού «Το Άλμα», ο σύνδεσμος «Μοναδικά Χαμόγελα» και το ίδρυμα «Κιβωτός»,  συγχαίροντας όσους εργάζονται ακούραστα για την πραγματοποίηση των παιδικών προγραμμάτων των πιο πάνω οργανισμών.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης η κεραμίστρια κ. Άντρη Ευριπίδου Αταλιώτη, με πρωτοβουλία της οποίας διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά η εκδήλωση αυτή, εκφράζοντας τις θερμές της ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Βουλής, που έθεσε υπό την αιγίδα της την εκδήλωση, και προς τους παρευρισκομένους για τη συμβολή τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Αστρινίδειο Ωδείο Κύπρου με μαέστρο την κ. Πηνελόπη Προκοπίου, ενώ βουλευτές και άλλοι προσκεκλημένοι που παρευρέθηκαν είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν και να ζωγραφίσουν καρδιές-στολίδια προς στήριξη των πιο πάνω παιδικών προγραμμάτων.