Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Π. Χρηστίδης: Ο κ. Καμμένος, όταν ήταν στη ΝΔ, ήταν αυτός που έχει γράψει βιβλία για την τρομοκρατία, περιγράφοντας τον Α. Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν.”

Σημεία συνέντευξης Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή “Αταίριαστοι” με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

“Ο κ. Καμμένος, όταν ήταν στη ΝΔ, ήταν αυτός που έχει γράψει βιβλία για την τρομοκρατία, περιγράφοντας τον Α. Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν.”
Όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι μία γκάφα ολκής. Αναφέρθηκε σε αυτούς οι οποίοι όντας στη ΝΔ “πυροβολούσαν” το ΠΑΣΟΚ και τον Α. Παπανδρέου ως το πολιτικό πρόταγμα της 17Ν για δεκαετίες ολόκληρες και αυτός ο οποίος έχει γράψει 3 βιβλία για την τρομοκρατία, περιγράφοντας τον Α. Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν είναι ο κ. Καμμένος. Εκτός αν ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε ότι ο κ. Καμμένος έχει γράψει αυτά τα βιβλία.
Και επιτέλους, το παραμύθι του κ. Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπαδρέου πρέπει να σταματήσει.
Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πως η παράταξη του κ. Τσίπρα μαζί με τη ΝΔ είναι αυτοί που έστειλαν τον Α. Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο και είναι θράσος να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να παρουσιάσει αυτά για τα οποία είναι υπεύθυνος, με διαφορετικό τρόπο, μόνο για επικοινωνιακούς λόγους.

Σε σχέση με το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών η θέση του ΚΙΝΑΛ και της Φώφης Γεννηματά είναι γνωστή: Το ΚΙΝΑΛ δε θα ψηφίσει τη συμφωνία όποτε και αν έρθει στη Βουλή.
Όσον αφορά την επίθεση στον ΣΚΑΪ:
Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. Πρέπει να ενδυναμώνεται, να εξελίσσεται και να προχωρά. Πρέπει να αναζητήσουμε το λόγο για τον οποίο ο διχασμός κάθε μέρα μπαίνει στις φλέβες του ελληνικού λαού.