Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση με τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή



Συνάντηση με τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή


Συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχο Αποστολόπουλο Ανδρέα, και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, ταξίαρχο Σεϊντίνη Ιωάννη, πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον βουλευτή Αχαΐας Βασίλη Χατζηλάμπρου.
Η κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με το μεταναστευτικό, οι κτηριακές εγκαταστάσεις των αστυνομικών υπηρεσιών στο σύνολό τους καθώς και το οξυμένο κτηριακό πρόβλημα του Τμήματος Μεταγωγών, με συνθήκες απαράδεκτες τόσο για τους αστυνομικούς όσο και για τους κρατούμενους, καθώς και η συντήρηση των αυτοκινήτων της ελληνικής αστυνομίας ήταν τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση.
Από την πλευρά της, η νέα τοπική ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει στα ζητήματα που αφορούν τις συνθήκες και τους χώρους κράτησης σε επόμενο χρόνο.
Τον Βασίλη Χατζηλάμπρου συνόδευαν ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Κωνσταντίνος Κόντης και ο υπαρχιφύλακας Δημήτρης Ανδρεόπουλος.