Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Αναφορά του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Πειραιά και Νησιών Θοδωρή Δρίτσα




Αναφορά του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Πειραιά και Νησιών Θοδωρή Δρίτσα
«Σοβαρές καταγγελίες, ως προς την πρωτοβουλία του ΤΑΙΠΕΔ, να προκηρύξει την πρόσληψη οικονομικού ελεγκτή, για την πώληση της πλειοψηφικής συμμετοχής της Ο.Λ.Π. Α.Ε.»


ΑΝΑΦΟΡΑ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς
-Οικονομικών
-Ναυτιλίας και Αιγαίου

Θέμα: «Σοβαρές καταγγελίες, ως προς την πρωτοβουλία του ΤΑΙΠΕΔ, να προκηρύξει την πρόσληψη οικονομικού ελεγκτή, για την πώληση της πλειοψηφικής συμμετοχής, της Ο.Λ.Π. Α.Ε.».

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Πειραιά και Νησιών Θοδωρής Δρίτσας, καταθέτει ως ΑΝΑΦΟΡΑ την με ημερομηνία 27 Ιανουαρίου 2014, κοινή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜ.Υ.Λ.Ε) και της Ένωσης Μόνιμων & Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ, με την οποία καταγγέλλεται η πρωτοβουλία του ΤΑΙΠΕΔ να δημοσιεύσει πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την πρόσληψη οικονομικού ελεγκτή «αναφορικά με την πώληση της πλειοψηφικής συμμετοχής της ΟΛΠ ΑΕ», ως μία κίνηση η οποία αγνοεί το ελληνικό κοινοβούλιο, που δεν έχει αποφασίσει σχετικά και τους αυτοδιοικητικούς και κοινωνικούς φορείς, που αντιτίθενται σε μια τέτοια εξέλιξη, ενώ δημιουργεί σωρεία ερωτημάτων για την σκοπιμότητά της και για τις παρατυπίες που περιέχει η προκήρυξη. 

Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2014
Ο καταθέτων βουλευτής
Θοδωρής Δρίτσας