Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

"Παροχή 5 Υποτροφιών Εκπαίδευσης πλήρους φοίτησης από το CMP Sports School της Ευρωεργασιακής στο Δήμο Ηλιούπολης"


 

 

 Παροχή 5 Υποτροφιών Εκπαίδευσης πλήρους φοίτησης από το CMP Sports School της Ευρωεργασιακής στο Δήμο Ηλιούπολης


Αιτήσεις ενδιαφέροντος έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 !
Το CMP Sports School by Euroergasiaki, το αθλητικό σχολείο που στεγάζεται στο Δήμο Ηλιούπολης, προσφέρει στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης 5 πλήρεις Υποτροφίες Εκπαίδευσης διετούς φοίτησης που αναλύονται ως ακολούθως:
Α) 2 Υποτροφίες σπουδών στην Προπονητική (με επιλογή Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Personal Training.
B) 2 Υποτροφίες σπουδών στην Αθλητική Δημοσιογραφία
Γ) 1 Υποτροφία σπουδών στο Sports Management.
Οι 5 πλήρεις υποτροφίες Εκπαίδευσης διετούς φοίτησης θα δοθούν σε άτομα που προέρχονται από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ή λόγω αντικειμένου των υποτροφιών (Προπονητική, Αθλητική Δημοσιογραφία, Sports Management) έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία και πορεία στον αθλητισμό.
Παρακαλούμε όπως προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι τα παρακάτω δικαιολογητικά στo Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς και εξυπηρέτησης του Δημότη του Δήμου έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 στις 13:00 μ.μ.. Μετά το πέρας της ως άνω οριζόμενης ημερομηνίας καμία αίτηση δεν θα μπορεί να γίνει δεκτή.
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
Φωτοτυπία Δελτίου ταυτότητας ή άδειας Διαμονής 
Αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στην Ηλιούπολη
Τελευταίο εκκαθαριστικό εφορίας
Αποδεικτικό Αθλητικών Διακρίσεων ή Βεβαίωση Δελτίου Αθλητή που αφορά οποιοδήποτε άθλημα ή έγγραφο που να αποδεικνύει τη σχέση με τον αθλητισμό.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων αφορά το διδακτικό έτος 2024-2025 και τα μαθήματα θα έχουν έναρξη στις αρχές Νοεμβρίου 2024.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 9970067 ή να αποστείλετε οποιαδήποτε απορία σας στο email: politismos.neagenia@ilioupoli.gr
O Δήμος Ηλιούπολης συγχαίρει μία τόσο σημαντική κίνηση του CMP Sports School της Ευρωεργασιακής που θα δώσει μία σημαντική ευκαιρία σε 5 παιδιά της πόλης μας να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα εντελώς δωρεάν.