Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net , θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Κυρ. Βελόπουλος για πρόταση δυσπιστίας: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά στο «θέατρο του παραλόγου»


 

«ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά στο "θέατρο του παραλόγου" με αφορμή την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας, η οποία θα συσπειρώσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα μιας κυβέρνησης που καταρρέει υπό το βάρος των λαθροχειριών της», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως ανέφερε «με αυτόν τον τρόπο, εκτός από την συσπείρωση των δήθεν "αντιφρονούντων" βουλευτών, η κυβέρνηση κερδίζει και έξι μήνες "ανενόχλητης" παραμονής στην εξουσία».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σημείωσε ότι «το θέατρο του παραλόγου συμπληρώνεται με τις κυβερνητικές καταγγελίες για "σκοτεινό σχέδιο οικονομικών συμφερόντων"».

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, «είτε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «τα έχουν βρει» για να μην μπορεί να κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας για τα «μνημόνια» της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών και την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο, είτε τα χάλασαν στη μοιρασιά με τους ολιγάρχες που και οι τρεις υπηρετούν».