Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

O Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός συναντήθηκε με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ κ. Στέφανο ΣτεφάνουΣυνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ και τους βουλευτές του κόμματος που συμμετέχουν στην Επιτροπή Υγείας της Βουλής, είχε σήμερα ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Δαμιανός.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δαμιανός σημείωσε ότι αντηλλάγησαν απόψεις για διάφορα θέματα που απασχολούν τον τομέα της υγείας με έμφαση στο ΓεΣΥ, στον ΟΚΥπΥ και στα νομοσχέδια που εκκρεμούν και θα πρέπει να προωθηθούν προς ψήφιση στη Βουλή.  

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέσω της καλής συνεργασίας, θα εξευρεθούν λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της υγείας. Ευχαρίστησε τέλος τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ για τη συνάντηση, τονίζοντας πως θα υπάρχει συνεχής επαφή και συνεννόηση με όλα τα κόμματα με σκοπό την προώθηση άμεσων λύσεων.

Από πλευράς του, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Στέφανος Στεφάνου, χαρακτήρισε τη συνάντηση ως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και περιεκτική, σημειώνοντας  ότι το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες οχύρωσης του χαρακτήρα, της αρχιτεκτονικής και της φιλοσοφίας του ΓεΣΥ.