Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Λ. Αυγενάκης: “Πολάκης-Τσίπρας πάνε μαζί: το παρακράτος, οι τραμπουκισμοί και οι απειλές τους δεν μας φοβίζουν”


Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τις καταγγελίες για εκβιασμό υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ από τον κ. Πολάκη:


«Παρακράτος, τραμπουκισμοί, απειλές και εκφοβισμοί συνθέτουν την «πολιτική» του κ. Πολάκη. Δυστυχώς, δεν μας εκπλήσσει, αφού μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές!
Αυτή τη φορά, εκβιάζει υπαλλήλους. Καταπέλτης η κατάθεση της Διευθύντριας Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία στη Βουλή,  όπου κατήγγειλε ότι δέχτηκε πιέσεις για να αναφέρει ψευδώς πως 23 άτομα είχαν υπαλληλική σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ δεν ήταν υπάλληλοι.
Ο κ. Πολάκης, με απειλές και πιέσεις προσπαθεί να δημιουργήσει σκάνδαλα. Με τραμπουκισμούς προσπαθεί να καλύψει την ανεπάρκειά του. Με εκφοβισμούς προσπαθεί να κρύψει την καταστροφική του πολιτική, που οδηγεί στη διάλυση του ΕΣΥ.
Ρίχνουν λάσπη διαβάλλοντας τους πάντες. Στόχος, αυτή τη φορά ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ρίχνει παντού σκοτάδι για να καλύψει την καταστροφή που δημιουργεί. Τρέμει  την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού.
Μήπως, οφείλουν μια απάντηση οι λαλίστατοι κ.κ. Τσίπρας και Πολάκης για την υπόθεση Καμένου;».

Γραφείο Τύπου