Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την 44η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

«Πολυτεχνείο 1973-2017: Η μνήμη απέναντι στη λήθη. Η Δημοκρατία απέναντι στον αυταρχισμό»
Εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την 44η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου



Σε μία εποχή που γίνεται συστηματική προσπάθεια αναθεώρησης της ιστορίας, με σκοπό να εξαγνιστούν τα πεπραγμένα της Χούντας κατά την επταετία 1967 – 1974, οφείλουμε να διαφυλάξουμε την ιστορική μνήμη και να μην ξεχάσουμε τους αγώνες που έδωσε ο ελληνικός λαός για την ανατροπή της δικτατορίας και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας.
Η μάχη για την οικοδόμηση μίας κοινωνίας ελευθερίας, ισότητας και αλληλεγγύης είναι υπόθεση όλων μας, ιδιαίτερα σήμερα που ο ακροδεξιός λόγος επιχειρεί να εξασφαλίσει παρουσία στη δημόσια σφαίρα δια στόματος της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, το ρατσιστικό μίσος και οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής διεκδικούν χώρο στις γειτονιές μας, διασπείροντας ρατσιστικό μίσος.
Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο συμπλήρωσης 44 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, διοργανώνει την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 κεντρική εκδήλωση με τίτλο «Πολυτεχνείο 1973-2017: Η μνήμη απέναντι στη λήθη. Η Δημοκρατία απέναντι στον αυταρχισμό» στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενώ θα απευθύνει χαιρετισμό ο Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος, Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
Καλούμε όλους τους νέους και τις νέες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, διεκδικώντας μία ζωή με αξιοπρέπεια.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου | 19:30 | Αμφιθέατρο Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων
Το γραφείο τύπου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
14/11/2017