Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ



 «Ο Πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να κρύψει την αποτυχία της κυβέρνησης κάτω από το χαλί των μηδενιστικών μαρξιστικών νεολογισμών.
Αθήνα, 12 Σεπτεμβρίου 2016
Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, αναφορικά με τη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πρωθυπουργός κος Αλέξης Τσίπρας στην 81η ΔΕΘ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Το μόνο που ήταν χθες μεγαλύτερο από την ψευδολογία του κ. Τσίπρα, ήταν η αλαζονεία του, που έφθασε στην χλεύη του ίδιου του λαού. Μόνο ως χλεύη μπορεί να εκληφθεί το ανερυθρίαστο ψεύδος πως δεν έγιναν μειώσεις στην συντριπτική πλειοψηφία των συντάξεων και πως το 92% των πολιτών πλήρωσε λιγότερο ΕΝΦΙΑ, τον οποίο για άλλη μια φορά, χωρίς να κοκκινίσει, υποσχέθηκε πως θα τον καταργήσει.
Ενώ η ανεργία καλπάζει, η ύφεση βαθαίνει, κλείνουν ή μεταφέρονται συνεχώς επιχειρήσεις σε άλλες χώρες, ενώ οι γονείς κουνάνε το μαντήλι στα παιδιά τους που μεταναστεύουν κατά χιλιάδες, ενώ γίνεται κανονικό παιδομάζωμα επιστημόνων, ολίγον μαρξιστής και αρκούντως μνημονιακός πρωθυπουργός μας λέει παραμύθια για ανάπτυξη, φως που αχνοφέγγει και δεκάρικους για την "ακροδεξιά" στην Ευρώπη.
Τί πάει να πει αλήθεια "κοινωνική οικονομία"; Άλλη μια ανοησία, σαν την "δίκαιη ανάπτυξη". Δεν έχουμε ούτε δίκαιη, ούτε άδικη ανάπτυξη. Έχουμε φοροεπίθεση, που στην ιδιωτική περιουσία ισοδυναμεί με δήμευση μέσω του ΕΝΦΙΑ. Έχουμε προσπάθεια πλήρους επιβολής πλαστικού χρήματος, ώστε το κράτος δυνάστης να ξέρει πάντα που βρισκόμαστε και τι κάνουμε.
Έχουμε επίθεση στον ελεύθερο επαγγελματία και επιχειρηματία, ώστε από την σύνθλιψη των πάντων να προκύψει ο προλεταριακός πολτός που θα κουμαντάρουν εύκολα με ηλεκτρονικές κάρτες σίτισης πείνας, υγείας Τρίτου Κόσμου, δελτία, ουρές και άλλα .Ο κος Τσίπρας, παίζει με το κοινωνικό μίσος, δημιουργεί όλο και περισσότερους που δεν έχουν τίποτα, για να τους στρέφει ενάντια σε αυτούς που έχουν κάτι.
Διαλύει την Παιδεία, επιτίθεται στο Εθνικό Σχολείο, συνεχίζοντας την κατάφωρη παραβίαση του άρθρου 16 του Συντάγματος, που θέτει ως σκοπό ης Παιδείας την εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Επιτέθηκε μάλιστα χθες στην Αριστεία, τον μόνο σοβαρό και παραγωγικό τρόπο εκπαίδευσης, εκφράζοντας τα συμπλέγματα των αποτυχημένων συνεργατών του.


Ο πρωθυπουργός, όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να κρύψει την αποτυχία της κυβέρνησης κάτω από το χαλί των μηδενιστικών μαρξιστικών νεολογισμών.
Η χώρα χρειάζεται πολιτικές με εθνικό πρόσημο στα πάντα, αγώνα για την ελευθερία μας, την ταυτότητα μας, την ανάπτυξη με κράτος υπηρέτη κι όχι δυνάστη Μεγάλο Αδελφό και όχι ξανά υποσχέσεις από έναν αποτυχημένο φοροεισπράκτορα πως θα μας πάει κι αυτός βόλτα με το ...μετρό της Θεσσαλονίκης.»