Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ



«ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΡΟΥΝ ΝΕΟΝΑΖΙ»


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


Στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού με αίτημα τη μη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής εκεί, έδωσαν το παρών σε ένδειξη συμπαράστασης οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με εκπροσώπηση αποτελούμενη από τον γραμματέα του Κινήματος Γιάννη Μοίρα (και περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά), τον Ελπιδοφόρο Νικολόπουλο εκ μέρους της Νεολαίας και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Β’ Πειραιά. Επιπλέον θέμα της συγκέντρωσης, την οποία διοργάνωσαν κάτοικοι και φορείς του Δήμου και των γύρω περιοχών, ήταν η εκπλήρωση του χρονίζοντος αιτήματος της απομάκρυνσης των φυλακών.

Απευθυνόμενος σε κατοίκους αλλά και σε εκπροσώπους του Τύπου που κάλυπταν δημοσιογραφικά τη συγκέντρωση, ο γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσε: «Η δίκη της Χρυσής Αυγής σε μία Περιφέρεια, τις γειτονιές της Β’ Πειραιά, η οποία έχει σημαδευτεί από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά και την παρουσία και τη δράση της οργάνωσης των νεοναζί, είναι κάτι το οποίο πρέπει πάση θυσία να αποτραπεί. Επίσης η ύπαρξη συμπλέγματος φυλακών σε μία πυκνοκατοικημένη αστική περιοχή όπου υπάρχουν σχολεία, νοικοκυριά, οικογένειες, και καταστήματα αποτελεί ένα χρόνιο πρόβλημα, για το οποίο πρέπει όλοι μας να στέρξουμε με ενδιαφέρον, μέχρι να δοθεί επιτέλους η οριστική του λύση».