Hellenic Cypriot Press Agency

Στους 1.311 οι νεκροί από την έκρηξη βίας κατά αμάχων αλαουιτών στη Συρία * Το Ισραήλ θα σταματήσει να παρέχει ηλεκτρικό στη Γάζα * Η Ουάσιγκτον καλεί τις συριακές αρχές να καταδιώξουν τους "αυτουργούς των σφαγών" * Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα με επιβολή νέων τραπεζικών κυρώσεων, άλλων κυρώσεων και δασμών στη Ρωσία έως ότου επιτευχθεί μια κατάπαυση του πυρός και μια ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία. * Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατηγόρησε τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν πως είναι «ιμπεριαλιστής» εμφορούμενος από «αναθεωρητισμό», προσάπτοντάς του πως έκανε «αντιστροφή της ιστορίας» συγκρίνοντάς τον με τον Ναπολέοντα *Η ΕΕ δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τις στρατιωτικές προσπάθειες της Ουκρανίας εφόσον η αμερικανική οικονομική βοήθεια δεν είναι πλέον εγγυημένη, υποστήριξε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν * Σφοδρές μάχες στη βορειοδυτική Συρία ανάμεσα σε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της de facto κυβέρνησης και μαχητών «πιστών» στον ανατραπέντα πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ άφησαν πίσω πάνω από 70 νεκρούς * «Όλοι θέλουμε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη μέσω της ισχύος κι αυτό είναι προς το συμφέρον και του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ», είπε αργά το βράδυ αναφερόμενη στον πόλεμο στην Ουκρανία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Stephen Doughty.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο Ηράκλειο 24/4/2014





Περιοδεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο Ηράκλειο
24/4/2014



Το Ηράκλειο επισκέπτεται σήμερα, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Κρήτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Το πρόγραμμά του έχει αναλυτικά ως εξής:
10:00 πμ Χαιρετισμός σε συνέντευξη Τύπου του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου, Ηλία Λυγερού, για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ», στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο, παρουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη με το συνδυασμό «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΗΤΗΣ» Μιχάλη Κριτσωτάκη και υποψηφίων δημάρχων.
11:30 πμ. Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας Έρευνας (Ι.Τ.Ε) και σχετική ενημέρωση για θέματα του ιδρύματος (Βούτες).
13:30 Κατάθεση στεφάνου στην πλατεία του Αρκαλοχωρίου στο άγαλμα του κομμουνιστή αγωνιστή, Ναπολέοντα Σουκατζίδη.
14:30 Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Πεσόντων στο Βιάννο.



24/4/2014
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ