Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Κυρ. Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός να ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών


 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μετά το αποτέλεσμα των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία, τόνισε: «Ο φιλοσκοπιανός κ. Μητσοτάκης, γιατί διατήρησε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, τώρα που εκλέχτηκε το VMRO

γνωστό για τους σωβινιστικούς του στόχους (διεκδικούν Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Θερμαϊκό Κόλπο κι όλα αυτά), ήρθε η ώρα να αναλάβει την ευθύνη του: Να σταματήσει να είναι φιλοσκοπιανός και να ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, αλλιώς για ακόμα μια φορά θα είναι φιλοσκοπιανός».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, δήλωσε ότι «σήμερα από το πρωί βρέθηκε κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης στις αγορές της Θεσσαλονίκης. Το μήνυμα των ευρωεκλογών, το μήνυμα του κόσμου που ακούμε εμείς, είναι ένα και μοναδικό: Η Ελλάδα χρειάζεται μια ευρωπαϊκή εκπροσώπηση: Πατριωτική, λαϊκή, κοινωνική, εθνική. Αυτή η εκπροσώπηση είναι η Ελληνική Λύση, γιατί για εμάς στις 9 Ιουνίου το ραντεβού με το μέλλον λέει ένα πράγμα: Θα κάνουμε την Ελλάδα μεγαλύτερη και τους Έλληνες υπερήφανους».