Hellenic Cypriot Press Agency

Στους 1.311 οι νεκροί από την έκρηξη βίας κατά αμάχων αλαουιτών στη Συρία * Το Ισραήλ θα σταματήσει να παρέχει ηλεκτρικό στη Γάζα * Η Ουάσιγκτον καλεί τις συριακές αρχές να καταδιώξουν τους "αυτουργούς των σφαγών" * Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα με επιβολή νέων τραπεζικών κυρώσεων, άλλων κυρώσεων και δασμών στη Ρωσία έως ότου επιτευχθεί μια κατάπαυση του πυρός και μια ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία. * Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατηγόρησε τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν πως είναι «ιμπεριαλιστής» εμφορούμενος από «αναθεωρητισμό», προσάπτοντάς του πως έκανε «αντιστροφή της ιστορίας» συγκρίνοντάς τον με τον Ναπολέοντα *Η ΕΕ δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τις στρατιωτικές προσπάθειες της Ουκρανίας εφόσον η αμερικανική οικονομική βοήθεια δεν είναι πλέον εγγυημένη, υποστήριξε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν * Σφοδρές μάχες στη βορειοδυτική Συρία ανάμεσα σε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της de facto κυβέρνησης και μαχητών «πιστών» στον ανατραπέντα πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ άφησαν πίσω πάνω από 70 νεκρούς * «Όλοι θέλουμε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη μέσω της ισχύος κι αυτό είναι προς το συμφέρον και του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ», είπε αργά το βράδυ αναφερόμενη στον πόλεμο στην Ουκρανία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Stephen Doughty.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Στ. Κασσελάκης: «ΕΥΠοκλοπές. Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή»

 


Στ. Κασσελάκης: «ΕΥΠοκλοπές. Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή»

Στην υπόθεση των παρακολουθήσεων αναφέρεται ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τίτλο «ΕΥΠοκλοπές».

«ΕΥΠοκλοπές. Η μαύρη κωμωδία που έγινε διεθνής ντροπή. Όλη η ιστορία, από την προετοιμασία μέχρι την εκτέλεση του εγκλήματος. Η απάντηση είναι: Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε στον isyriza.gr, ελάτε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ανάρτησή του.

 

Στο σποτ, ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζεται ως «σκηνοθέτης» και «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης, ενώ καταληκτικά αναφέρεται ότι «υπερηφανεύεται μετά από όλα αυτά ότι το κράτος δικαίου βελτιώνεται στην Ελλάδα και θεωρεί το ‘41%' κολυμβήθρα για όσα έχει διαπράξει. Αυτός ο άνθρωπος μας αξίζει για πρωθυπουργός;»