Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Π. Χρηστίδης: Η Φώφη Γεννηματά αποδεικνύεται το δυνατό χαρτί της παράταξης

Π. Χρηστίδης: Η Φώφη Γεννηματά αποδεικνύεται το δυνατό χαρτί της παράταξης

Οι δημοσκοπήσεις κάνουν την δουλειά τους και εμείς την δικιά μας. Είναι σημαντικό ότι η Φώφη Γεννηματά σε ακόμη μια δημοσκόπηση είναι πολύ ψηλά σε δημοφιλία και αποδεικνύεται το δυνατό χαρτί της παράταξης. Μπροστά από τους υπόλοιπους αρχηγούς της αντιπολίτευσης», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πρόσθεσε ότι «θα κάνουμε την πολιτική μας και οι δημοσκοπήσεις θα ακολουθούν αυτό που κάνουμε».

   Σημείωσε πως στόχος μας είναι να δούμε και το Κίνημα Αλλαγής να ανεβαίνει και συμπλήρωσε ότι η αίσθηση που υπάρχει στα ηγετικά κλιμάκια είναι ότι οι πολίτες πιστώνουν στο Κίνημα Αλλαγής «την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την ελπίδα την οποία δημιουργήσαμε τη περίοδο της πανδημίας. Τώρα που επιστρέφουμε σε μια διαδικασία που έχει περισσότερη εξωστρέφεια και δυνατότητα επαφής με τον κόσμο, θα το πιστωθούμε και αυτό που αποδείξαμε την περίοδο της κρίσης, ότι ήμασταν οι πρώτοι που δείξαμε αντανακλαστικά».

   Επίσης ανέφερε, ότι υπάρχει μεγάλη αγωνία του κόσμου για την πραγματική οικονομία. «Η κυβέρνηση να αφήσει τα παρακάλια προς τις τράπεζες, να δημιουργήσει τα θεσμικά εργαλεία. Οι τράπεζες αυτή τη στιγμή δεν δανειοδοτούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη. Πρέπει επίσης να δούμε τον τρόπο που θα μοιραστούν τα χρήματα, όταν αυτά έρθουν, και εδώ δεν πρέπει να υπάρξουν ούτε καθυστερήσεις ούτε αστερίσκοι» είπε ο κ. Χρηστίδης.