Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ουδέποτε υιοθέτησε την άποψη περί παραγραφής αδικημάτων που συνδέονται με τη NOVARTIS

Προσθήκη λεζάντας

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟΝ Ρ/Σ «NEWS 247»  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Α. ΣΠΑΝΟΥ ΚΑΙ Β. ΣΚΟΥΡΗ





Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ουδέποτε υιοθέτησε την άποψη περί παραγραφής αδικημάτων που συνδέονται με τη NOVARTIS

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι υπάρχουν θεσμικά και νομικά θέματα, που σχετίζονται με την υπόθεση της NOVARTIS, ωστόσο το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ουδέποτε τα επικαλέστηκε.
Η σκευωρία αυτή θα καταπέσει επί της ουσίας και όχι επί τυπικοτήτων ή επί θεσμικού πλαισίου.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι ο πρώτος που θα ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας, όπως και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.
Αντίστοιχα όμως, κάνουμε σαφές και ότι όποιος έχει συκοφαντήσει θα υποστεί τις συνέπειες όπως ορίζονται βάσει νόμου.
Ας αφήσουμε τις διατυπώσεις και ας περάσουμε στην ουσία της διερεύνησης του θέματος. Δεν κάνουμε τη χάρη σε κανέναν. Θα πάει μέχρι τέλους.
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ιδίως από τους κατασκευασμένους μάρτυρες.
Ένα είναι το σίγουρο: η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν θα σπιλώσει τα πάντα και τους πάντες, όπως επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για να αλλάξει την ατζέντα κατά την προεκλογική περίοδο και να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών απέναντι στα πραγματικά τους προβλήματα.

Ας δούμε όμως και την άλλη πλευρά του νομίσματος: η υπόθεση της άρσης της ασυλίας του Πάνου Καμμένου για τη μήνυση του κ. Κοτζιά, που αφορά σε ένα μείζον εθνικό θέμα, η υπόθεση της άρσης της ασυλίας του κ.Πολάκη για τη μήνυση του κ. Στουρνάρα, που ήταν προγενέστερες του κ. Λοβέδρου. Γιατί δεν έχουν έρθει ακόμη στη Βουλή;
Γιατί υπάρχει άλλη ευαισθησία στο θέμα του Ανδρέα Λοβέρδου και άλλη ευαισθησία στα θέματα των κυβερνητικών στελεχών, που ουδείς έχει καταλάβει γιατί δεν έχουν έρθει ακόμη στη Βουλή.
Ο κ. Βούτσης να τιμήσει το ρόλο του ως Πρόεδρος της Βουλής και όχι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και να φέρει στο Κοινοβούλιο όλες τις υποθέσεις, ώστε να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Επίσης θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν συμμερίζομαι το χειρισμό του θέματος από τον κ. Αθανασίου με τις χθεσινές δηλώσεις του.

Είμαστε οι πρώτοι που ταχθήκαμε υπέρ της Αναθεώρησης του άρθρου 86
Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ όχι μόνο τάχθηκε εξ αρχής υπέρ αλλά και εισηγήθηκε πρώτο το θέμα της Αναθεώρησης του άρθρου 86 με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο.
Πρόκειται για ένα από τα θέματα που αντιμετωπίσαμε μέσα στην κρίση στην επαφή μας με τους πολίτες, που έχασαν την εμπιστοσύνη τους στο πολιτικό σύστημα.
Στο σημερινό πλαίσιο όλα αυτά πρέπει να επαναπροσαρμοσθούν, ώστε ο πολίτης να εμπιστευτεί εκ νέου και απόλυτα το πολιτικό μας σύστημα.

Οι εθνικές εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει χθες!
Όσο κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να μας πείσει ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δεν μπορεί να γίνει πιστευτός.
Οι εκλογές έπρεπε να γίνουν χθες προς όφελος της χώρας και των πολιτών.
Η εκτίμηση μου είναι ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις Ευρωεκλογές.
Σε κάθε περίπτωση πάντως να διευκρινίσω ότι οι Ευρωεκλογές δεν πρέπει να πάρουν το χαρακτήρα δημοψηφίσματος.
Στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε για την Ευρώπη και για την ισχυροποίηση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος με προοδευτική επιλογή, που εκφράζεται στη χώρα μας από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Για τη φωτογράφιση Κουρουμπλή-Αμβρόσιου
Η άμορφη μάζα που θα κατέβει στις ερχόμενες εκλογές με τον όρο ΣΥ.Π.ΣΥ (Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία) πρέπει να καταλάβει ότι δε γίνεται να είσαι και με τα προοδευτικά μέτωπα, αλλά και με αυτούς που δήλωναν ξεκάθαρα ότι προσεγγίζουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και τη θεωρούν χρήσιμη για το πολιτικό μας σύστημα ή έχουν καταδικαστεί για υποκίνηση ρατσιστικής βίας.
Όταν το "παίζεις" προοδευτικός, κάποιους πρέπει να τους αφήνεις απ' έξω.

Οι παρεμβάσεις Ραγκούση είναι χειρότερες και από αυτές του Κυβερνητικού Εκπροσώπου
Ο κ. Ραγκούσης με τις παρεμβάσεις του και το μένος του κατά του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ απαξιώνει και ο ίδιος την πορεία του.
Οι πολίτες της Κεντροαριστεράς τον έκριναν δίνοντας του 2,4% στις εκλογές για ανάδειξη Προέδρου της δημοκρατικής παράταξης.
Αντιλαμβάνομαι και συμμερίζομαι την απογοήτευση του.