Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥΛΙΤΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ



«Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον ήρωα του Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχο Αναστάσιο Τουλίτση, ο οποίος έπεσε μαζί με τον Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Πανανά και τον Πλοίαρχο Ελευθέριο Ευαγγέλου το 2016 στη νήσο Κίναρο.

Ήρθαμε να τιμήσουμε τον ήρωα Τουλίτση και παράλληλα να τιμήσουμε και όλα εκείνα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας που σε καιρό ειρήνης μάχονται σε συνθήκες πολέμου, ασκούνται και φυλάσσουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.

Οφείλουμε σε αυτούς και τις οικογένειες τους, όλος ο ελληνικός λαός, να απονείμουμε όλα εκείνα που τους αξίζουν και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουν να υπερασπίζονται την πατρίδα μας, μαζί με όλο τον ελληνικό λαό.

Όσο οι Ένοπλες Δυνάμεις και ο ελληνικός λαός είναι μαζί ενωμένοι, κάτω από την ευλογία της Εκκλησίας, δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα».