Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΚΙΝΑΛ: Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα η οικογένειά τους είναι το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ

ΚΙΝΑΛ: Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα η οικογένειά τους είναι το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ


«Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και ο υποψήφιός τους Φρανς Τίμερμανς γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα η οικογένειά τους είναι το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής», υποστήριξαν τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου του Κινήματος Αλλαγής.
Τα ίδια στελέχη επιβεβαίωσαν ότι η Φώφη Γεννηματά και αντιπροσωπεία του ΚΙΝΑΛ θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στη Μαδρίτη, το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου θα ανακοινωθεί η εκλογική διακήρυξη για τις Ευρωεκλογές. Σημείωσαν ότι δεν θα συμμετέχει ο κ. Τσίπρας, καθώς, όπως ανέφεραν, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές έχουν αντιληφθεί ότι δεν έχει σχέση ούτε με τη σοσιαλδημοκρατία ούτε με την κεντροαριστερά, όταν συνεργάζεται στην κυβέρνηση με συγκεκριμένα πρόσωπα που εκφράζουν εθνολαϊκιστικές απόψεις.
Επίσης το επικοινωνιακό επιτελείο του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε ότι δεν θα υπάρξει ομιλητής του κόμματος στην εκδήλωση για μια ευρωπαϊκή κοινωνική ατζέντα που διοργανώνει η Λούκα Κατσέλη και στην οποία θα παραστούν ο Αλέξης Τσίπρας και ο επικεφαλής της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ούντο Μπούλμαν. «Οι προτάσεις της κ. Κατσέλη δεν έχουν γίνει δεκτές από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές», τονίστηκε από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ.