Hellenic Cypriot Press Agency

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να διασφαλιστεί ότι το Κίεβο είναι μέρος της διαδικασίας και μόνο η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αναγκαίο να υπάρξει επιτέλους εναρμόνιση της Βουλής με την κοινωνία-Τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να καταθέσουν άμεσα πρόταση δυσπιστίας * Δ.Μάντζος-Ν.Παπάζογλου: Τα αποτελέσματα των εκλογών της Γερμανίας «έχουν προφανή σημασία για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης» * Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα ως ζήτημα αρχής στηρίζει την προσήλωση στο διεθνές δίκαιο και καταδικάζει κάθε χρήση βίας έναντι κυρίαρχων κρατών * ΚΚΕ: Ελπίδα για τον λαό της Γερμανίας και όλης της Ευρώπης είναι η δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ να αποκτήσει ριζοσπαστικό αντικαπιταλιστικό περιεχόμενο * Άρειος Πάγος: Στη Δημοκρατία ουδείς, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα, δικαιούται να «τρομοκρατεί» τους δικαστικούς λειτουργούς * Μ. Χρυσοχοΐδης: Αποστολή της Αστυνομίας είναι να διασφαλίσει την ομαλή και ειρηνική διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα * Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να διασφαλιστεί ότι το Κίεβο είναι μέρος της διαδικασίας και μόνο η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αναγκαίο να υπάρξει επιτέλους εναρμόνιση της Βουλής με την κοινωνία-Τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να καταθέσουν άμεσα πρόταση δυσπιστίας * Δ. Κουτσούμπας: Να «βουλιάξουν» οι πλατείες από τα ποτάμια του λαού και της νεολαίας που θα φωνάξουν ξανά «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Αρχιεπίσκοπο Αρμενίων Κύπρου κ.κ. Gomidas Ohanian, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόσωπο της Θρησκευτικής Ομάδας Αρμενίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Vartkes Mahdessian.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Αμέσως μετά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της πόλης των Πατρών, Άγιο Ανδρέα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που παραβρέθηκε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, δήλωσε χαρακτηριστικά:
"Είναι μια στιγμή πολύ δύσκολη για την χώρα μας. Έχουμε μια κυβέρνηση έτοιμη να παραδώσει και να προδώσει το όνομα της Μακεδονίας. Επίσης, τα έχει βάλει με την θρησκεία μας, θέλει να εξισώσει την επίσημη θρησκεία μας, με τα εκατοντάδες άλλα δόγματα και αιρέσεις. Όμως και ο κ. Μητσοτάκης δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα, ειδικότερα για το θέμα της Μακεδονίας, λέει ο κ. Μητσοτάκης, ότι τον ενοχλεί η γλώσσα και η ταυτότητα, για το όνομα δεν λέει κάτι ποιεί την νήσσαν".