Hellenic Cypriot Press Agency

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να διασφαλιστεί ότι το Κίεβο είναι μέρος της διαδικασίας και μόνο η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αναγκαίο να υπάρξει επιτέλους εναρμόνιση της Βουλής με την κοινωνία-Τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να καταθέσουν άμεσα πρόταση δυσπιστίας * Δ.Μάντζος-Ν.Παπάζογλου: Τα αποτελέσματα των εκλογών της Γερμανίας «έχουν προφανή σημασία για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης» * Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα ως ζήτημα αρχής στηρίζει την προσήλωση στο διεθνές δίκαιο και καταδικάζει κάθε χρήση βίας έναντι κυρίαρχων κρατών * ΚΚΕ: Ελπίδα για τον λαό της Γερμανίας και όλης της Ευρώπης είναι η δυσαρέσκεια απέναντι στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ να αποκτήσει ριζοσπαστικό αντικαπιταλιστικό περιεχόμενο * Άρειος Πάγος: Στη Δημοκρατία ουδείς, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα, δικαιούται να «τρομοκρατεί» τους δικαστικούς λειτουργούς * Μ. Χρυσοχοΐδης: Αποστολή της Αστυνομίας είναι να διασφαλίσει την ομαλή και ειρηνική διεξαγωγή των εκδηλώσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα * Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρέπει να διασφαλιστεί ότι το Κίεβο είναι μέρος της διαδικασίας και μόνο η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αναγκαίο να υπάρξει επιτέλους εναρμόνιση της Βουλής με την κοινωνία-Τα προοδευτικά κόμματα οφείλουν να καταθέσουν άμεσα πρόταση δυσπιστίας * Δ. Κουτσούμπας: Να «βουλιάξουν» οι πλατείες από τα ποτάμια του λαού και της νεολαίας που θα φωνάξουν ξανά «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Αρχιεπίσκοπο Αρμενίων Κύπρου κ.κ. Gomidas Ohanian, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόσωπο της Θρησκευτικής Ομάδας Αρμενίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Vartkes Mahdessian.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Επίθεση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού από τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή

Επίθεση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού από τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή


Με επικοινωνιακές κορώνες δεν θα κρύψει κάτω από το χαλί την αποτυχία του» απάντησε πριν από λίγο στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Καραμανλή.

«Χρειάζεται περίσσιο θράσος για να αυτοθαυμάζεται κανείς ως επιτυχημένος όταν έχουν προηγηθεί ορισμένα πράγματα. Ο κ. Βασιλειάδης δεν έλεγε ότι επί των ημερών του διεξάγεται το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών; Παρακολουθήσαμε ναι ή όχι αγώνες να μη ξεκινούν ποτέ; Παρακολουθήσαμε, ναι ή όχι, αγώνες να μην τελειώνουν ποτέ; Αγώνες που δεν τελείωσαν και κρίθηκαν στις δικαστικές αίθουσες; Ναι ή όχι κύριε Βασιλειάδη;» είπε η βουλευτής της ΝΔ ως απάντηση στις αιχμές του υφυπουργού Αθλητισμού για τις σχέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης με παράγοντες του ποδοσφαίρου.
«Να πούμε για την καταπολέμηση της ποδοσφαιρικής βίας; Θα μας πει ο κ. Βασιλειάδης τι φταίει και δεν μπορεί επί θητείας του να τελειώσει αναίμακτα ένας τελικός κυπέλου; Τι φταίει και αδυνατεί να αντιμετωπίσει επεισόδια ακόμα και σε ερασιτεχνικές κατηγορίες; Και για τελειώνουμε με τις φωτοβολίδες περί περίεργων σχέσεων, τα όσα λέει κάθε φορά που στριμώχνεται είναι τουφεκιές στον αέρα. Δεν υπάρχει προηγούμενο άλλης κυβέρνησης που στενότατοι συνεργάτες των δύο υφυπουργών Αθλητισμού, ο πρώην διευθυντής του προκατόχου του κ. Βασιλειάδη και ο πρώην νομικός σύμβουλος του κ. Βασιλειάδη, να διορίζονται στην ΕΠΟ με παχυλότατους μισθούς. Για σχέσεις διαπλοκής λοιπόν και συγκοινωνούντα δοχεία ας ψάξει αλλού ο κ. Βασιλειάδης», είπε μιλώντας στη Βουλή η Άννα Καραμανλή.