Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.  

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 105,8 » ΤΗΣ ΕΡΤ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 105,8 » ΤΗΣ ΕΡΤ


«Στην υπόθεση NOVARTIS πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΤ. Ο κ. Λεβέντης είπε χαρακτηριστικά ότι η Κυβέρνηση έδειξε στην αρχή ότι όλα είναι τεκμηριωμένα, όσο περνάει όμως ο καιρός μπαίνει και η υποψία ότι όλα πιθανόν να έγιναν για να καλυφθεί η υπόθεση της ονομασίας των Σκοπίων.
«Σεβόμαστε την ελληνική Δικαιοσύνη» είπε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε ότι «άνθρωποι είναι και αυτοί και μπορεί να κάνουν και λάθος, και τον Κολοκοτρώνη κάποιοι δικαστές τον έστειλαν στην φυλακή».
Όσον αφορά τους προστατευόμενους μάρτυρες, ο κ. Λεβέντης ζήτησε να εμφανιστούν στην Βουλή, δεν κινδυνεύουν από κανέναν. Πρέπει όμως, να διαλευκανθεί η υπόθεση και να μην μείνουν σκιές. Πιστεύουμε, είπε ο κ. Λεβέντης , ότι πρέπει να συσταθεί προανακριτική επιτροπή που θα εξετάσει σε βάθος τα στοιχεία.
Στο θέμα της υπερτιμολόγησης των φαρμάκων, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι υπάρχουν και άλλες φαρμακευτικές εταιρείες που δίνουν μπόνους και άλλες εξυπηρετήσεις σε γιατρούς. «Όταν λέμε χτυπάμε την διαπλοκή να είμαστε και σε θέση να το πράξουμε», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ασκώντας αυστηρή κριτική στην Κυβέρνηση με αφορμή τον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, λέγοντας χαρακτηριστικά « αυτοί που είχαν τα κανάλια, αυτοί θα τα πάρουν και πάλι». Η αίσθηση που υπάρχει στους πολίτες είναι ότι 6-7 νταβατζήδες, όπως έχουν χαρακτηριστεί, θα κάνουν και πάλι κουμάντο στην πληροφόρηση των πολιτών.
Σχολιάζοντας ο κ. Λεβέντης την δήλωση του κ. Καμμένου ότι θα καταθέσει ως απλός πολίτης στην υπόθεση της αγοράς των οπλικών συστημάτων από την Σαουδική Αραβία, δήλωσε « Ο κ. Καμμένος το έκανε για επικοινωνιακούς λόγους, η δήλωσή του μοιάζει με πυροτέχνημα. Δηλαδή θέλει να πει ότι ο νόμος δεν εφαρμοστεί στην περίπτωσή του ενώ είναι εν ισχύ»;