Hellenic Cypriot Press Agency

Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

«Ασέβεια προς τον ελληνικό λαό οι δηλώσεις Αναστασιάδη για την ονομασία της πΓΔΜ»


«Ασέβεια προς τον ελληνικό λαό οι δηλώσεις Αναστασιάδη για την ονομασία της πΓΔΜ»


«Ασέβεια προς τον ελληνικό λαό» χαρακτηρίζει, σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τις δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, για την ονομασία της πΓΔΜ.
«Μας λύπησε ιδιαίτερα η επιπόλαιη φράση του Κύπριου Προέδρου, Ν. Αναστασιάδη, ότι και "Βόρεια Ελλάδα να ονομαστούν τα Σκόπια", του είναι αδιάφορο και ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εξαλειφθεί ο αλυτρωτισμός. Ο τρόπος συμπεριφοράς του κ. Αναστασιάδη αποτελεί ασέβεια προς τον ελληνικό λαό. Θα του άρεσε η Ελλάδα να είναι το ίδιο αδιάφορη για την τύχη της Κύπρου; Όχι Βέβαια. Ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο στη Κύπρο, τέτοιες δηλώσεις θα του κοστίσουν» τονίζει ο κ. Λεβέντης.