Hellenic Cypriot Press Agency

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς απέστειλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών δικογραφία για άρση ασυλίας άλλων δύο εν ενεργεία βουλευτών * Βουλή - Α. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει καταστεί συνώνυμη της διαφθοράς» * Ν. Ανδρουλάκης: Η πατρίδα μας θα φύγει από αυτή τη δυστοπία μόνο με εκλογές * Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός που εξοργίζεται από τα σκάνδαλα ΕΕ-κυβερνήσεων και καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του πολέμου * Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τις προοδευτικές δυνάμεις να καταθέσουν μαζί πρόταση δυσπιστίας * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πασχαλινό τραπέζι: Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα φτωχοποιημένης μεσαίας τάξης * Γ. Γεραπετρίτης: Η ασφάλεια ναυτικών και πλοίων και ο ανεμπόδιστος διάπλους είναι αγαθά, αδιαπραγμάτευτα για την Ελλάδα * Τ. Θεοδωρικάκος: Εθνικό στοίχημα που κερδίζουμε, η αναγέννηση της ναυπηγικής βιομηχανίας * Δ. Νατσιός: Ο σωστός τίτλος για το σχέδιο νόμου θα ήταν «παρεμβάσεις για ένα κράτος που κλέβει τον πολίτη» * Σ. Ζαχαράκη: Θέλουμε να φέρουμε το βιβλίο πιο κοντά στους μαθητές και μαθήτριες γιατί έτσι ενισχύεται η δημιουργικότητα, η φαντασία τους * Π. Μαρινάκης: Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην αγορά, δεδομένων των επιπτώσεων από την κρίση στη Μ. Ανατολή και ενόψει των εορτών του Πάσχα * Λάρισα-Δίκη για τα Τέμπη: Την Μ. Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Λ. Αυγενάκης: «Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι συνυφασμένα με την ιστορία της χώρας μας»


Λ. Αυγενάκης: «Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι συνυφασμένα με την ιστορία της χώρας μας»


Στο «34ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (Π.Ο.Σ.Τ)», στο Ηράκλειο, παραβρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο πλαίσιο χαιρετισμού που απηύθυνε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ο Γραμματέας της ΝΔ ανέφερε: «Τιμούμε και αναγνωρίζουμε τη δουλειά σας, την πολύχρονη παρουσία σας στο τιμόνι ενός από τα μεγαλύτερα Σωματεία Εργαζομένων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη της ευθύνης, παραμένει στο πλευρό σας».

«Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και η χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας (ΤΠΕ) δημιουργούν νέα δεδομένα, νέες προκλήσεις, αλλά και νέες ευκαιρίες στον τομέα σας. Η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ευκαιριών αυτών και των νέων δεδομένων αποτελεί τη βάση για την μετάβαση στη νέα εποχή». 

Στη συνέχεια ο κ. Λ. Αυγενάκης αναφερόμενος στους εργαζόμενους του κλάδου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, είπε: «…Την ίδια στιγμή, ο εργαζόμενος, ο υπάλληλος είναι επιφορτισμένος με έναν τεράστιο όγκο ευθυνών και προκλήσεων παντός τύπου, ενώ αξιολογείται καθημερινά για τις επιδόσεις του. Σε αυτό το, ούτως ή άλλως, δύσκολο περιβάλλον, σήμερα, ως απόρροια των καταστρεπτικών πολιτικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο υπάλληλος έχει να αντιμετωπίσει επιπροσθέτως την αβεβαιότητα για το εργασιακό, το φορολογικό και το ασφαλιστικό του μέλλον».

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι συνυφασμένα με την ιστορία της χώρας μας. Η μακρόχρονη διαδρομή και η πλούσια κληρονομιά των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πολιτισμική και κοινωνική μας παράδοση. Η επιλογή σας, να πραγματοποιήσετε το Συνέδριο σας, φέτος, στο Ηράκλειο μας τιμά και, παράλληλα, αναδεικνύει τη δυναμική του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα και στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού», σημείωσε κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης.