Hellenic Cypriot Press Agency

Ο πρόεδρος Τραμπ δηλώνει ότι έχει μιλήσει με τον Κινέζο ομόλογό του Σι από τότε που ανέλαβε καθήκοντα * Νετανιάχου: Αν η Χαμάς δεν απελευθερώσει ομήρους το Σαββάτο, θα ξεκινήσουν νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα * Τα drones είναι η πιο συχνή αιτία θανάτου για αμάχους στον πόλεμο της Ουκρανίας, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη * Ο Αιγύπτιος πρόεδρος επαναλαμβάνει πως αντιτίθεται στον εκτοπισμό των Παλαιστινίων από τη Γάζα * Κρεμλίνο: Σημαντικό μέρος της Ουκρανίας θα ήθελε να είναι ρωσικό και "αυτό ταιριάζει" με τις δηλώσεις Τραμπ * Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό υπόσχεται "σθεναρή" απάντηση στους δασμούς των ΗΠΑ * Εμανουέλ Μακρόν: «Θέλουμε μία AI της εμπιστοσύνης, μία AI που δημιουργεί ενότητα στην διεθνή κοινότητα» * Τα ευρωπαϊκά κράτη μέλη του ΝΑΤΟ και ο Καναδάς χορήγησαν το 2024 πάνω από τη μισή συνολική βοήθεια της Συμμαχίας για την Ουκρανία * Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για το Κυπριακό * Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για επιβολή δασμών 25% σε χάλυβα και αλουμίνιο

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΔΗΜΑΡ: Η δημιουργία «οικοσυστήματος ζούγκλας» δεν μπορεί να γίνει ανεκτή

ΔΗΜΑΡ: Η δημιουργία «οικοσυστήματος ζούγκλας» δεν μπορεί να γίνει ανεκτή


H Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση με αυτόματα όπλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Αστυνομικοί και περίπου 30 εργαζόμενοι στα γραφεία βρέθηκαν σε κίνδυνο λόγω της αδυναμίας του κράτους να τους προστατέψει από ένοπλες ομάδες» αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
«Η  δημιουργία όμως ενός "οικοσυστήματος ζούγκλας" δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίζει να αδιαφορεί για τις συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις βίας που αν συνεχιστούν σύντομα θα γίνουν και  δολοφονικές. Οφείλει να αναλάβει εδώ και τώρα τις ευθύνες της. Η ασφάλεια είναι βασικό δικαίωμα των πολιτών και προτεραιότητα  για όλους όσοι υπερασπιζόμαστε το κράτος δικαίου. Η εμφατική αδυναμία  να αντιμετωπιστεί  το γαϊτανάκι των επιθέσεων πλήττει ξεκάθαρα τη δημοκρατία. Επιτέλους δεν μπορεί να υπάρξει άλλη ανοχή στην βία!  Η επίθεση έγινε  μάλιστα λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το debate της κεντροαριστεράς.   Για αυτό ξεκαθαρίζουμε ότι οι σφαίρες στην Χαριλάου Τρικούπη θα έχουν δημοκρατική και προοδευτική απάντηση στις επερχόμενες διαδικασίες ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει» αναφέρει η ΔΗΜΑΡ.

Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.