Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Λ. Αυγενάκης στο ρ/σ Real fm: «Ανήθικο αυτό που κάνει ο πρωθυπουργός, κρατά αιχμαλώτους τους συμβασιούχους»


Λ. Αυγενάκης στο ρ/σ Real fm: «Ανήθικο αυτό που κάνει ο πρωθυπουργός, κρατά αιχμαλώτους τους συμβασιούχους»



Βίντεο: https://goo.gl/dX8hB7

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει τους συμβασιούχους και κυρίως να τους κρατά αιχμαλώτους», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ Real fm 97.8 και τον δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου ο Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Καλούμενος να σχολιάσει τη δήλωση του υπουργού Εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη αναφορικά με τη οποία «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δυναμιτίζει την κατάσταση στο ζήτημα των απορριμμάτων» ο Γραμματέας της ΝΔ ανέφερε: «Η Κυβέρνηση νοιάζεται μόνο για την εκλογική της πελατεία. Ακόμα και τώρα, παρά την χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, συνεχίζει να ακροβατεί με μία νέα νομοθετική πρωτοβουλία η οποία έχει προφανή νομικά και συνταγματικά προβλήματα».

Κινούμενος στο ίδιο πλαίσιο εξαπέλυσε δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εσωτερικών  λέγοντας: «Είναι ανήθικο αυτό που κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, φυσικά και ο κ. Σκουρλέτης που έχει το κύριο μέρος της ευθύνης για αυτή την κατάσταση. Κορόιδεψαν τους ανθρώπους αυτούς, τους εξαπάτησαν και τώρα τι κάνει; Προσπαθεί να στρογγυλέψει τα πράγματα. Δεν λέει την αλήθεια ούτε στους πολίτες, αλλά ούτε φυσικά και στους ίδιους τους συμβασιούχους».

Στο ερώτημα αν θεωρεί ότι και η χθεσινή τροπολογία θα καταπέσει στα δικαστήρια ο γραμματέας της ΝΔ απάντησε: «Είμαστε βέβαιοι για αυτό, τουλάχιστον έχοντας επίγνωση του περιεχομένου αυτής και των δυσκολιών που θα συναντήσει το επόμενο διάστημα στα δικαστήρια. Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει τους συμβασιούχους και κυρίως να τους κρατά αιχμαλώτους».


Γραφείο Τύπου