Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Λ. Αυγενάκης: Ο εθελοντισμός, η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας της ΝΔ

Λ. Αυγενάκης: Ο εθελοντισμός, η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας της ΝΔ

«Ο εθελοντισμός, η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας του κόμματος μας» δήλωσε σήμερα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια ειδικής χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των παιδιών του Συλλόγου γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Ροδαυγή».



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τοπικά στελέχη της ΝΔ, ενώ τα παιδιά του Συλλόγου τραγούδησαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γέμισαν με χαρούμενες φωνές και χαμόγελα τα γραφεία της ΝΟΔΕ και δέχθηκαν με χαρά τα δώρα που τους μοιράστηκαν.
Ο γραμματέας και τα στελέχη της ΝΟΔΕ αντάλλαξαν ευχές με τα παιδιά και τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους του Συλλόγου Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η Ροδαυγή» και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
«Με αφορμή τις άγιες μέρες στεκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη προσφέροντας την αγάπη μας και τη στήριξή μας. Στηρίζουμε και επιβραβεύουμε την κοινωνική προσφορά και κάνουμε πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη» δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης.

Ακόμη τόνισε, ότι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν και αποδεικνύουν έμπρακτα την κοινωνική στήριξη. Παράλληλα, είπε ότι τους αξίζει και η έμπρακτη υποστήριξη της Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να μπορούν να επιτελούν την κοινωνική τους αποστολή.