Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο κομμουνισμός τελείωσε - Η λάσπη των καναλιών δεν αγγίζει την Χρυσή Αυγή!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο κομμουνισμός τελείωσε - Η λάσπη των καναλιών δεν αγγίζει την Χρυσή Αυγή!



ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=c0lGv-3o22g

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κατήγγειλε από βήματος βουλής το απαράδεκτο και ληστρικό καθεστώς ασυδοσίας που επικρατούσε στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και τις μεθοδεύσεις και την νέα διαπλοκή που στήνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναρωτήθηκε για ποιον λόγο σπεύδει ο αρμόδιος υπουργός Ν. Παππάς να ρίξει άμεσα "μαύρο" στους τηλεοπτικούς σταθμούς παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει ότι αυτό θα γίνει σε 90 μέρες, διατυπώνοντας το ερώτημα: "Μήπως υπάρχει παζάρι με τον Αλαφούζο;"

Όλα τα κόμματα είναι συνένοχα στο καθεστώς ασυδοσίας των καναλιών, καθώς επί ημερών Οικουμενικής το 1989 ξεκίνησε η ανεξέλεγκτη λειτουργία τους.

Τα διαπλεκόμενα κανάλια πολέμησαν ανηλεώς την Χρυσή Αυγή, αλλά η λάσπη και οι συκοφαντίες τους δεν έφτασαν στον ελληνικό λαό.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας δικαιούται να έχει εκπρόσωπο στο ΕΣΡ και τόνισε ότι θα έπρεπε η Δικαιοσύνη να έχει λόγο στο τηλεοπτικό τοπίο με έναν εισαγγελέα.

Είναι τέτοια η ασυδοσία των καναλιών με την ανοχή της εκάστοτε κυβέρνησης, ώστε να προτιμούν να πληρώνουν τα όποια μικρά πρόστιμα τους επιβάλλονται, παρά να σταματήσουν τις παράνομες εκπομπές με ροζ τηλέφωνα.

Τέλος, τόνισε πως σε όλη την Ευρώπη φυσά ο άνεμος του Εθνικισμού. Ο κομμουνισμός τελείωσε!