Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν θα σας επιτρέψουμε να διαλύσετε το Εθνικό κράτος των Ελλήνων!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν θα σας επιτρέψουμε να διαλύσετε το Εθνικό κράτος των Ελλήνων!

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία προωθεί με το παρόν λαθρομεταναστευτικό νομοσχέδιο την διάλυση του Εθνικού κράτους των Ελλήνων.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην σημερινή ηρωική επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, επισημαίνοντας ότι όφειλε η ελληνική Βουλή να τιμήσει τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Τιμή και Δόξα στον Αγώνα της ΕΟΚΑ για την Ένωση με την Μητέρα Πατρίδα"!

Σημείωσε πως σύμφωνα με το άρθρο 33 της σύμβασης της Γενεύης όλοι όσοι παρανόμως εισέρχονται στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες, αφού δεν προέρχονται από εμπόλεμη ζώνη, αλλά από την Τουρκία.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένθερμοι υποστηρικτές της ανθελληνικής πολιτικής των ανοικτών συνόρων, καθώς διατείνονται πως πρέπει να υποδεχτούμε και να φιλοξενήσουμε όλους τους λαθρομετανάστες.

Είναι περήφανη η κυβέρνηση για την παράνομη είσοδο στην χώρα μας 1.100.000 λαθρομεταναστών και προσφύγων, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και πολλά εγκληματικά στοιχεία;

Απάντησε στην δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατριβάνου "Οι σεκιουριτάδες είναι ως επί το πλείστον Χρυσαυγίτες" τονίζοντας πως η κυβέρνηση προωθεί νέα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων.

Με το παρόν νομοσχέδιο προωθούνται τα εργασιακά δικαιώματα προσφύγων και παρατύπων μεταναστών, την ίδια ώρα που η χώρα μας μαστίζεται με 25% ανεργία και το 50% των νέων Ελλήνων είναι άνεργοι.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε πως η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική, το όνομα Μακεδονία είναι ψυχή και ιστορία και η Χρυσή Αυγή θα δώσει Αγώνα ενάντια σε κάθε σκοτεινό σχέδιο.

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε σχέδιο νόμου για την οριστική διακοπή των λαθρομεταναστευτικών ροών, με το οποίο ορίζεται ως ποινικό αδίκημα η παράνομη είσοδος στην χώρα.

Να τολμήσει η κυβέρνηση να ρωτήσει τον ελληνικό λαό για το κρίσιμο αυτό ζήτημα μέσω δημοψηφίσματος. Πρέπει επιτέλους να κλείσουν τα σύνορα και να φυλαχθούν από τις Ένοπλες Δυνάμεις!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-ligo-zwntana-h-omilia-tou-n.-g.-michaloliakou-gia-to-lathrometanasteutik#ixzz44aRNG0Xm