Hellenic Cypriot Press Agency

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα με επιβολή νέων τραπεζικών κυρώσεων, άλλων κυρώσεων και δασμών στη Ρωσία έως ότου επιτευχθεί μια κατάπαυση του πυρός και μια ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία. * Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατηγόρησε τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν πως είναι «ιμπεριαλιστής» εμφορούμενος από «αναθεωρητισμό», προσάπτοντάς του πως έκανε «αντιστροφή της ιστορίας» συγκρίνοντάς τον με τον Ναπολέοντα *Η ΕΕ δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τις στρατιωτικές προσπάθειες της Ουκρανίας εφόσον η αμερικανική οικονομική βοήθεια δεν είναι πλέον εγγυημένη, υποστήριξε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν * Σφοδρές μάχες στη βορειοδυτική Συρία ανάμεσα σε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της de facto κυβέρνησης και μαχητών «πιστών» στον ανατραπέντα πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ άφησαν πίσω πάνω από 70 νεκρούς * «Όλοι θέλουμε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη μέσω της ισχύος κι αυτό είναι προς το συμφέρον και του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ», είπε αργά το βράδυ αναφερόμενη στον πόλεμο στην Ουκρανία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Stephen Doughty.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Παγκρήτια Σύσκεψη Στελεχών της ΝΔ στο Ηράκλειο





Παγκρήτια Σύσκεψη Στελεχών της ΝΔ στο Ηράκλειο



Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών εργασιών, ενόψει του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ, θα πραγματοποιηθεί Παγκρήτια Σύσκεψη Στελεχών της ΝΔ την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 στις 18:30 στο ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ στο Ηράκλειο.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο αν. Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο τ. Πρόεδρος της ΝΔ και Βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ και Βουλευτής Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης, στελέχη της Γραμματείας του Οργανωτικού της ΝΔ και στελέχη της παράταξης και των τεσσάρων νομών της Κρήτης.