Hellenic Cypriot Press Agency

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς απέστειλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών δικογραφία για άρση ασυλίας άλλων δύο εν ενεργεία βουλευτών * Βουλή - Α. Σαμαράς: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει καταστεί συνώνυμη της διαφθοράς» * Ν. Ανδρουλάκης: Η πατρίδα μας θα φύγει από αυτή τη δυστοπία μόνο με εκλογές * Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός που εξοργίζεται από τα σκάνδαλα ΕΕ-κυβερνήσεων και καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του πολέμου * Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τις προοδευτικές δυνάμεις να καταθέσουν μαζί πρόταση δυσπιστίας * ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για πασχαλινό τραπέζι: Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα φτωχοποιημένης μεσαίας τάξης * Γ. Γεραπετρίτης: Η ασφάλεια ναυτικών και πλοίων και ο ανεμπόδιστος διάπλους είναι αγαθά, αδιαπραγμάτευτα για την Ελλάδα * Τ. Θεοδωρικάκος: Εθνικό στοίχημα που κερδίζουμε, η αναγέννηση της ναυπηγικής βιομηχανίας * Δ. Νατσιός: Ο σωστός τίτλος για το σχέδιο νόμου θα ήταν «παρεμβάσεις για ένα κράτος που κλέβει τον πολίτη» * Σ. Ζαχαράκη: Θέλουμε να φέρουμε το βιβλίο πιο κοντά στους μαθητές και μαθήτριες γιατί έτσι ενισχύεται η δημιουργικότητα, η φαντασία τους * Π. Μαρινάκης: Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην αγορά, δεδομένων των επιπτώσεων από την κρίση στη Μ. Ανατολή και ενόψει των εορτών του Πάσχα * Λάρισα-Δίκη για τα Τέμπη: Την Μ. Δευτέρα συνεχίζεται η δίκη

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ηλίας Κασιδιάρης: Αντισταθείτε στα πολιτικά σκουπίδια

Ηλίας Κασιδιάρης: Αντισταθείτε στα πολιτικά σκουπίδια



ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=GScxm-P3DV0

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο αίτημα για άρση της βουλευτικής του ασυλίας για πολιτική ομιλία που είχε κάνει στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου το 2011.
Ο Συναγωνιστής τόνισε πως είναι πια διψήφιος ο αριθμός των άρσεων ασυλίας του και κάθε φορά παραπέμπεται στην δικαιοσύνη όπου αθωώνεται πανηγυρικά. Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με τους βουλευτές του κλεπτοκρατικού τόξου όπως τον Μιχελάκη και τον Σταθάκη, οι οποίοι τυγχάνουν κάλυψης και απαλλαγής από το "συνταγματικό τόξο".
Στην εν λόγω ομιλία στον Ασπρόπυργο δεν υπάρχει καμία προτροπή σε βία και είναι ακόμα μία χαρακτηριστική δίωξη για πολιτικούς λόγους, όπως είχε παραδεχτεί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης ΡουπακιώτηςΣε αυτήν την χώρα, όπου έχει καταλυθεί το Σύνταγμα και η Δημοκρατία, όποιος λέει την αλήθεια, διώκεται!
Τα ντοκουμέντα όπως το βίντεο Μπαλτάκου και το ηχητικό Σαμαρά αποδεικνύουν την σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, αλλά η Βουλή κωφεύει. Βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι και συνεχίζουν να διώκονται για άρθρα και ομιλίες. Ο βουλευτής Αττικής ανέδειξε το πρωτοφανές γεγονός ότι βρίσκεται 10 μήνες στην φυλακή λόγω... χαρακτήρα.
Τέλος, σημείωσε ότι οι διώξεις κατά του πολιτικού λόγου εντάθηκαν από την νεομνημονιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τους Έλληνες να αντισταθούν στα "πολιτικά σκουπίδια" που λυμαίνονται την Πατρίδα μας.