Hellenic Cypriot Press Agency

Στους 1.311 οι νεκροί από την έκρηξη βίας κατά αμάχων αλαουιτών στη Συρία * Το Ισραήλ θα σταματήσει να παρέχει ηλεκτρικό στη Γάζα * Η Ουάσιγκτον καλεί τις συριακές αρχές να καταδιώξουν τους "αυτουργούς των σφαγών" * Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα με επιβολή νέων τραπεζικών κυρώσεων, άλλων κυρώσεων και δασμών στη Ρωσία έως ότου επιτευχθεί μια κατάπαυση του πυρός και μια ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία. * Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατηγόρησε τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν πως είναι «ιμπεριαλιστής» εμφορούμενος από «αναθεωρητισμό», προσάπτοντάς του πως έκανε «αντιστροφή της ιστορίας» συγκρίνοντάς τον με τον Ναπολέοντα *Η ΕΕ δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τις στρατιωτικές προσπάθειες της Ουκρανίας εφόσον η αμερικανική οικονομική βοήθεια δεν είναι πλέον εγγυημένη, υποστήριξε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν * Σφοδρές μάχες στη βορειοδυτική Συρία ανάμεσα σε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της de facto κυβέρνησης και μαχητών «πιστών» στον ανατραπέντα πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ άφησαν πίσω πάνω από 70 νεκρούς * «Όλοι θέλουμε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη μέσω της ισχύος κι αυτό είναι προς το συμφέρον και του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ», είπε αργά το βράδυ αναφερόμενη στον πόλεμο στην Ουκρανία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Stephen Doughty.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ούτε λέξη δεν θέλουν να ακούγεται για την λαθρομετανάστευση

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ούτε λέξη δεν θέλουν να ακούγεται για την λαθρομετανάστευση



Μία δήλωση που δεν παρουσίασαν ποτέ τα κανάλια

Εφιαλτικοί οι αριθμοί της παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην Πατρίδα μας! Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, τα οποία δίδει το Λιμενικό Σώμα, έχουμε μία αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη χρονικό περίοδο του περασμένου έτους, σχεδόν 500%!!! Και ενώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν Έθνος και σαν Κράτος αυτήν την πλημμύρα, η κυβέρνηση αποφάσισε να εισαγάγει στην Βουλή νομοσχέδιο, το οποίο ήδη βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, νομοσχέδιο με το οποίο πρόκειται να “ελληνοποιήσουν” εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Κρίνοντας το θέμα αυτό εξαιρετικά σημαντικό για την Πατρίδα μας και τον Λαό μας, έδωσα την παρακάτω δήλωση την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στους τηλεοπτικούς σταθμούς στο περιστύλιο της Βουλής:
«Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την κυβέρνηση, η οποία έχει σκοπό να καταθέσει νομοσχέδιο με το οποίο θα «ελληνοποιήσει» εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, αλλοιώνοντας δημογραφικά και εκλογικά την χώρα. Ένα νομοσχέδιο αυτής της μορφής έχει ήδη κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως αντισυνταγματικό. Η κυβέρνηση καταλύει το Σύνταγμα. Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για να παραμείνει η Ελλάδα στους Έλληνες, να παραμείνει η Πατρίδα μας εθνικό κράτος».

Σύμφωνα με τον νόμο οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελληνίου εμβέλειας είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζουν τις δραστηριότητες των κοινοβουλευτικών κομμάτων και στην συγκεκριμένη περίπτωση του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Όμως κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν παρουσίασε την δήλωσή μου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται παράνομα αποκλεισμένη από τις συχνότητες, οι οποίες ανήκουν στον Ελληνικό Λαό και σε ουδένα οποιουδήποτε τύπου “νταβατζή” της δημόσιας ζωής.

Η αστεία δικαιολογία κάποιων παραγόντων των ΜΜΕ, είναι ότι η είδηση δεν παίχτηκε γιατί το θέμα δεν είναι στην… επικαιρότητα!!! Επί του προκειμένου, καθίσταται σαφές ότι οι εργολάβοι, οι οποίοι έχουν αναλάβει με το αζημίωτο και χρωστώντας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την μη πληροφόρηση του Ελληνικού Λαού για τα πραγματικά του προβλήματα, συμπεριφέρθηκαν σαν στυγνοί λογοκριτές.

Δεν τους αρκεί το γεγονός ότι παρουσιάζουν τα γεγονότα κατά τρόπο αντεθνικό και ψευδή, αλλά έχουν το θράσος, θράσος που απέκτησαν με την ανοχή και συνενοχή ενός σάπιου πολιτικού κατεστημένου να βάζουν αυτοί την ατζέντα για το ποιες θα είναι η ειδήσεις! Αυτοί να κρίνουν τι πρέπει να λεχθεί δημόσια και τι να αποσιωπηθεί.

Βεβαίως και είναι λογικό μέσα σε αυτήν την χούντα της παραπληροφόρησης που ζούμε να θάβουν με επιμέλεια κάθε είδηση, η οποία αφορά το μεγάλο πρόβλημα λαθρομετανάστευση. Ούτε λέξη για την λαθρομετανάστευση και κάθε πληροφόρηση να έχει σχέση αποκλειστικά και μόνο με τα οικονομικά προβλήματα και την δήθεν καταγγελία του Μνημόνιου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές, όσο σοβαρά και αν είναι τα οικονομικά προβλήματα, που πράγματι είναι, θεωρούμε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα πολύ περισσότερο σημαντικό για την μελλοντική επιβίωση του Έθνους μας, το θέμα λαθρομετανάστευση.

Γιατί και άλλες φορές η Ελλάδα χρεοκόπησε και επιβίωσε, αλλά είναι πολύ αμφίβολο εάν θα επιβιώσει με τους Έλληνες να γίνονται στις επόμενες δεκαετίες μειονότητα μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός κρατούμενος


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-oute-lejh-den-theloun-na-akougetai-gia-thn-lathrometana#ixzz3bR6XKG8G