Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Μήνυμα Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της Ν. Δ , Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Μήνυμα Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της  Ν. Δ , Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη


Φίλες και φίλοι,
 
Για να καταστεί η Νέα Δημοκρατία πάλι πρωταγωνιστής στις πολιτικές εξελίξεις χρειάζεται πολλή δουλειά. Χρειάζεται στρατηγική, όραμα και προγραμματικές θέσεις.  Χρειάζεται να επικαιροποιήσει το πολιτικό της στίγμα και να διαμορφώσει ένα σύγχρονο ιδεολογικό αφήγημα, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας και τις σημερινές πολιτικές προκλήσεις.

Με την παρούσα έκδοση σας παρουσιάζουμε άρθρα και απόψεις που δημοσιεύτηκαν το τελευταίο διάστημα στις εφημερίδες και τον ηλεκτρονικό τύπο και πραγματεύονται ζητήματα που απασχολούν την τρέχουσα πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα .

 Με την επανέκδοση των «Απόψεων» σε ηλεκτρονική μορφή, επιχειρούμε να αναπτύξουμε έναν γόνιμο πολιτικό προβληματισμό μεταξύ μας. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στον εμπλουτισμό του πολιτικού μας λόγου, στη γνώση των ζητημάτων γύρω από τα οποία αναπτύσσεται ο δημόσιος διάλογος, καθώς και στη διεύρυνση της οπτικής μας απέναντι στην επικαιρότητα.

Με εκτίμηση,
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

 
Γρ. Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος
Παρατηρήσεις για το περιεχόμενο της έκδοσης ή προτάσεις άρθρων που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στην επόμενη έκδοση, μπορείτε να μας στείλετε στο polsxed@nd.gr