Hellenic Cypriot Press Agency

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απείλησε σήμερα με επιβολή νέων τραπεζικών κυρώσεων, άλλων κυρώσεων και δασμών στη Ρωσία έως ότου επιτευχθεί μια κατάπαυση του πυρός και μια ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία. * Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κατηγόρησε τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν πως είναι «ιμπεριαλιστής» εμφορούμενος από «αναθεωρητισμό», προσάπτοντάς του πως έκανε «αντιστροφή της ιστορίας» συγκρίνοντάς τον με τον Ναπολέοντα *Η ΕΕ δεν είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει τις στρατιωτικές προσπάθειες της Ουκρανίας εφόσον η αμερικανική οικονομική βοήθεια δεν είναι πλέον εγγυημένη, υποστήριξε σήμερα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν * Σφοδρές μάχες στη βορειοδυτική Συρία ανάμεσα σε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της de facto κυβέρνησης και μαχητών «πιστών» στον ανατραπέντα πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ άφησαν πίσω πάνω από 70 νεκρούς * «Όλοι θέλουμε μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη μέσω της ισχύος κι αυτό είναι προς το συμφέρον και του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ», είπε αργά το βράδυ αναφερόμενη στον πόλεμο στην Ουκρανία η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υφυπουργό για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Stephen Doughty.

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Επιβεβαίωσε ο Μουρούτης! Του είπαμε ότι μας έπαιρνε τηλέφωνα και απάντησε ότι... δεν μας συνάντησε ποτέ!




Επιβεβαίωσε ο Μουρούτης! Του είπαμε ότι μας έπαιρνε τηλέφωνα και απάντησε ότι... δεν μας συνάντησε ποτέ!



Επιβεβαίωσε ο Μουρούτης! Του είπαμε ότι μας έπαιρνε τηλέφωνα και απάντησε ότι... δεν μας συνάντησε ποτέ!



Την καταγγελία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για μία ακόμη απόπειρα προσέγγισης της Χρυσής Αυγής εκ μέρους της ΝΔ επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο παρατρεχάμενος του Σαμαρά, Γ. Μουρούτης.



Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου δήλωσε επί λέξει: "Μέσα στα δύο κινητά που μου κατάσχεσε η Αντιτρομοκρατική, υπήρχε ένα όνομα Γιώργος Μουρούτης. Θα βρείτε και του Μουρούτη το τηλέφωνο. Ήθελε κι αυτός επαφές".



Η απάντηση του Μουρούτη ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα, καθώς δεν διαψεύδει την καταγγελία, αλλά επί της ουσίας την επιβεβαιώνει: "Τον κ. Μιχαλολιάκο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε και κανένα άλλο στέλεχος ή βουλευτή της Χ.Α. έχω συναντήσει, ιδιωτικά ή τυχαία, ποτέ στη ζωή μου".



Ως γνωστόν ουδέποτε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματός μας μίλησε για συνάντηση με τον Μουρούτη, αλλά για τηλεφωνικές κλήσεις, γεγονός που δεν διαψεύδεται, καθώς οι εν λόγω κλήσεις είναι καταγεγραμμένες.



Απαιτούμε την άμεση άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων, ώστε να αποδειχθεί το αληθές της καταγγελίας.



Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου, Ηλίας Κασιδιάρης. Φυσικά, όταν οι νεοδημοκράτες αντελήφθησαν ότι η Χρυσή Αυγή είναι αδύνατο να πλαγιοκοπηθεί και να αφομοιωθεί με τέτοιες μεθόδους, ξεκίνησαν τον βρώμικο πόλεμο, τις φυλακίσεις και τις διώξεις εις βάρος μας.



Παραμένουν ακόμα αναπάντητες οι καταγγελίες για τον Μπαλτάκο και τις μυστικές συναντήσεις με δύο υπουργούς. Στο ζήτημα θα επανέλθουμε.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epibebaiwse-o-mourouths-tou-eipame-oti-mas-epairne-thlefwna-kai-apanthse-ot#ixzz33fyvll49