Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

«Θερμή υποδοχή για τη Νατάσα Ράγιου στη Θεσσαλονίκη»



«Την Κυριακή ψηφίζουμε για ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη. Αποφασίζουμε για το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας με ψυχραιμία και ωριμότητα. Συμμετέχουμε ενεργά στην κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας» δήλωσε από την Θεσσαλονίκη η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου, όπου πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη.


Η κα Ράγιου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις σε κλίμα συνεννόησης και σύμπνοιας. Πολύτιμη χαρακτήρισε η Νατάσα Ράγιου την ευλογία του κ. Άνθιμου καθώς και την παραίνεσή του να αγωνισθεί με όλες τις δυνάμεις της για την πατρίδα και την Ορθοδοξία.
Η υποδοχή από τους Θεσσαλονικείς στη Νατάσα Ράγιου ήταν θερμή και όπως η ίδια την χαρακτήρισε συγκινητική.
Στη συμπρωτεύουσα η υποψήφια Ευρωβουλευτής συναντήθηκε με τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργο Καρατάσιο, τους Βουλευτές Έλενα Ράπτη και Γιώργο Ορφανό, τοπικά κομματικά στελέχη, υποψηφίους της Αυτοδιοίκησης και πλήθος υποστηρικτών και φίλων της. Επίσης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο πολύ ενδιαφέρον μουσείο basketball της ΧΑΝΘ.