Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Η Νατάσα Ράγιου σε Θεσσαλία και Πιερία



«Η Θεσσαλία επιλέγει πολιτική σταθερότητα. Δεν παρασύρεται από τις σειρήνες της άρνησης και του μηδενισμού» δήλωσε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου κατά την περιοδεία της στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας, όπου και στους τέσσερις Νομούς Καρδιτσιώτες, Λαρισαίοι, Τρικαλινοί και Βολιώτες της επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.


Στην Καρδίτσα η Νατάσα Ράγιου επικοινώνησε με τοπικούς εκπροσώπους του κόμματος και πολιτικούς της φίλους ενώ παραβρέθηκε και στην προεκλογική ομιλία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψηφίου Κώστα Αγοραστού, στην οποία περίσσεψε ο παλμός και ο ενθουσιασμός.
Στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Λάρισας Άγιο Αχίλλειο η Νατάσα Ράγιου συμμετείχε με θρησκευτική κατάνυξη μαζί με τους Βουλευτές του Νομού Μάξιμο Χαρακόπουλο, Χρήστο Κέλλα και όλους τους τοπικούς άρχοντες καθώς και τον πιστό λαό της περιοχής.
Επόμενος σταθμός στην περιοδεία της ήταν τα Τρίκαλα, όπου επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά στην Πύλη Τρικάλων, συναντήθηκε και με τους τρεις Βουλευτές του Νομού κυρίους Βλαχογιάννη, Σκρέκα και Ταμήλο, με τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Νίκο Μουζακιάρη καθώς και υποψηφίους στην αυτοδιοίκηση. Συζήτησε για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρικάλων Κωνσταντίνα Δήμα και αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους της περιοχής.
Στο Βόλο η Νατάσα Ράγιου συναντήθηκε με εκπροσώπους της τοπικής Νέας Δημοκρατίας αλλά και με φίλους και υποστηρικτές της στο Νομό Μαγνησίας καθώς με την περιοχή την συνδέουν στενοί προσωπικοί δεσμοί.
Η κα Ράγιου επισκέφτηκε επίσης την Κατερίνη, όπου πήρε ευλογία από τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα, περπάτησε στην αγορά της πόλης, επικοινώνησε με τοπικά κομματικά στελέχη και αυτοδιοικητικούς υποψηφίους. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συνάντηση με τον Βουλευτή του Νομού Κώστα Κουκοδήμο και τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Ηλία Τάπρα.