Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

’’Η Νατάσα Ράγιου στη Μεσσηνία’’


Για μια νέα δυναμική στην ελληνική περιφέρεια έκανε λόγο η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου από τη Μεσσηνία, όπου βρέθηκε, στο πλαίσιο της περιοδείας της ανά την επικράτεια.


«Η ελληνική περιφέρεια έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και στον τομέα του τουρισμού και στον τομέα της αγροτικής οικονομίας ώστε να γυρίσει οριστικά σελίδα. Η δύναμη της τοπικής κοινωνίας είναι το πιο ισχυρό διαπραγματευτικό μας χαρτί στην Ευρώπη. Οι επιχειρηματίες, οι αγρότες , οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι εκείνοι που θα ενισχύσουμε, προκειμένου η χώρα μας να μπει επιτέλους σε τροχιά ανάπτυξης. Αυτό είναι που μπορούμε να κάνουμε μέσα από τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς και αυτό θα κάνουμε. Δεν πρόκειται για πολιτική δέσμευση. Για μένα αποτελεί εθνική υπόθεση και σε αυτή την προσπάθεια δηλώνω παρούσα με όλες μου τις δυνάμεις».
Η κα Ράγιου επισκέφτηκε τις πόλεις της Καλαμάτας, της Πύλου και της Μεσσήνης καθώς και τις περιοχές της Τριφυλίας, Γαργαλιάνους και Κυπαρισσίας. Συναντήθηκε με πολίτες όλων των ηλικιών, εκπροσώπους και υποψηφίους της Αυτοδιοίκησης καθώς και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Αναχωρώντας είχε στις αποσκευές της ξακουστά τοπικά προϊόντα από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα αλλά και ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό δώρο που θα της φέρει τύχη όπως η ίδια δήλωσε, από τον Δήμαρχο Πύλου Δημήτρη Καφαντάρη, αντίστοιχο με εκείνο που έλαβαν οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας κατά την τελετή ανάληψης της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα.