Hellenic Cypriot Press Agency

Ο Τραμπ ενδέχεται να επιβάλει δασμούς 25% σε εισαγωγές αλουμίνιου και χάλυβα * Εμ. Μακρόν: Οι Ευρωπαίοι να είναι έτοιμοι να ανταποδώσουν τους αναμενόμενους τελωνειακούς δασμούς του προέδρου Τραμπ * Το Πεκίνο επιταχύνει την κατάρτιση του κανονιστικού πλαισίου για τον συντονισμό και την ψηφιοποίηση του τομέα των μεταφορών * Τις πολιτικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες θα παρουσιάσει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 10-13 Φεβρουαρίου * Το Ιράν τιμά την 46η επέτειο από την Ισλαμική Επανάσταση * Η υπηρεσία κατασκοπείας της Νότιας Κορέας λέει ότι η εφαρμογή DeepSeek συλλέγει προσωπικά στοιχεία "υπέρμετρα" * Σερβία-Κόσοβο: Δεν εξασφάλισε αυτοδυναμία στις βουλευτικές εκλογές ο Αλ. Κούρτι, αλλά δηλώνει αισιόδοξος για το σχηματισμό κυβέρνησης * Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025 Συναντήσεις με ιθύνοντες εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης είχε σήμερα στο Παρίσι ο Κυρ. Μητσοτάκης * ΟΗΕ: Η Ντι Κάρλο συζήτησε στην Κύπρο την προετοιμασία της άτυπης διευρυμένης συνάντησης

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τους «ερμηνευτές» των δηλώσεων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
για τους «ερμηνευτές» των δηλώσεων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ



Για άλλη μία φορά, οι «ερμηνευτές» των δηλώσεων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνουν και τόσο καλά τη δουλειά τους. Ο κ. Σταθάκης στη σημερινή του συν/ξη στο Βήμα fm υποστήριξε ότι αν ισχύσουν οι ίδιοι φορολογικοί συντελεστές για τα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις και παταχθεί η φοροδιαφυγή, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των φορολογικών εσόδων. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, την οποία προφανώς ξέχασαν να ακούσουν οι εγκέφαλοι της Χαριλάου Τρικούπη και όχι μόνο, ο κ. Σταθάκης αναφέρεται στην υπερφορολόγηση των πολιτών, εξαιτίας της αύξησης τόσο της άμεσης, όσο και της έμμεσης φορολογίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετακίνητος από τη θέση του για ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, με κατάργηση των χαρατσιών, μείωση ΦΠΑ στα είδη βασικής ανάγκης και την εστίαση, αύξηση του αφορολόγητου ορίου, δημιουργία  περιουσιολογίου και αλλαγή των συντελεστών φορολογίας ώστε να ελαφρύνονται τα χαμηλά και μεσαία κλιμάκια.
Θα περιμέναμε από εκείνους που έχουν εξοντώσει τους πολίτες και έχουν γεμίσει με λουκέτα την αγορά, αντί να επιδίδονται στην «κοπτοραπτική» στις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, να απολογηθούν στον ελληνικό λαό.   


25/2/2014
TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ